Logo Gadero
service

Parket Vloeren

Bekijk hier ons Lamelparket, met meerlaagse plankopbouw ook geschikt voor vloerverwarming! Het werkingsarme lamelparket is ook te verkrijgen als populaire visgraat vloer formaat of als milieuvriendelijk Meister Lindura woodpowder fineerparket. Daarnaast bieden we veel mogelijkheden in massieve eiken, vuren en grenen vloeren.

Bij houthandel Gadero bieden we u verschillende mogelijkheden met betrekking tot lamel parket. Zo kunt u kiezen voor de robuuste Elephant eiken vloerdelen. Ook vindt u hier het duurzame Meister Lindura Woodpowder parket. Voor deze ecologische parket vloeren wordt op innovatieve wijze zo weinig mogelijk hout verbruikt. Wilt u zeker zijn van gemak en garantie? Kies dan voor de Quick Step eiken parket lamellen met de kant en klare lakken en levenslange garanties! Gaat u de parket lamel vloer zelf leggen? Lees hier tips & instucties voor het leggen van lamel parket. Bestel altijd 10% extra om snijverlies op te vangen. Bij Parketspeciaalzaak Gadero gebruiken we geen ingewikkelde pakeenheden, u krijgt gewoon het bestelde aantal vierkante meters, gratis thuisbezorgd!

De massieve eiken vloerdelen zijn nog vele malen op te schuren en gaan dus een leven lang mee! Bent u echter op zoek naar een rustige plank die weinig werking vertoont? Kies dan voor de multiplanken met Eiken toplaag. Door de opbouw van deze houten lagen zal deze plank minder werking vertonen, zeer geschikt in combinatie met een vloerverwarming!

Veelgestelde vragen