Gadero klustips

Wij adviseren u altijd met handige stappenplannen en montagetips

Gadero klustips

Waar op letten bij kopen kunstkerstboom?

Bij Gadero kunt u een echte kerstboom, een houten kerstboom en een kunstkerstboom van A-kwaliteit met ledverlichting kopen. Op deze pagina hebben we ook enkele handige tips op een rij gezet.

Kunstkerstboom Amsterdam met LED Verlichting +SMART adapter, Hoogte 400 cm Lampjes 1150 stuks 6200 takken https://cdn.zilvercms.nl/http://gadero.zilvercdn.nl/uploads/product/images/grote-Kunstkerstboom-Amsterdam_2.jpg

Handige tips: waarop moet u letten wanneer u een kunstkerstboom koopt?

  • Let op het aantal takken. Hoe meer takken, hoe echter de kerstboom lijkt. Vergelijk altijd bomen van dezelfde lengte met elkaar. Pas op met websites die het aantal takken niet vermelden!
  • Is het een kunstkerstboom met of zonder lampjes? Als er lampjes zijn, gaat het dan om gewone of energiezuinige ledverlichting? En zo ja, in welke kleur is die verlichting? Wit of geel? Wij hebben uitsluitend kunstbomen met het populaire warm white (gelige) ledlicht. Bovendien zijn bij Gadero de ledlichtjes slim geschakeld. Dat betekent dat als er eentje kapot is, de rest gewoon blijft branden.
  • Kijk naar de grootte van de kerstboom. Welke past er in uw ruimte? Het mooiste is dat u van het plafond zowat 30 cm vrijhoudt. Opgelet: als u een kunstkerstboom van 3, 4 of 5 meter kiest, dan kost het plaatsen van de lampjes uren werk. U kiest dan het best voor een boom met ingebouwde lampjes. 
  • Let ook op de diameter (breedte). Hebt u genoeg plaats voor de boom? Als u weinig plaats hebt in huis, dan kunt u ook overwegen om een van onze houten kerstbomen te nemen.
  • Kijk goed naar de kleur. Wilt u een lichtgroene of donkergroene kunstkerstboom?
  • Zit er een staander (voet) in de prijs inbegrepen? Bij Gadero zit er een stalen exemplaar bij.
  • Wordt er een opbergdoos bij de boom meegeleverd? Bij Gadero zit er standaard één bij van dik karton met handvat.
  • Is de kunstkerstboom CE gekeurd voor brandveiligheid? Bij Gadero is dat het geval.

Het voordeel van een kunstkerstboom met ingebouwde lampjes is dat u minder tijd kwijt bent bij het versieren en weer weghalen. Ook hoeft u niet meer na te denken over een logische verdeling. Een kunstboom met ledverlichting heeft alleen als nadeel dat als de verlichting kapot is, de hele boom moet worden vervangen. U kunt echter wel losse ledlampjes voor in de kerstboom bij ons nabestellen.

Wilt u trendy kunstkerstbomen van topkwaliteit kopen voor de beste prijs? Bekijk dan ons aanbod kunstkerstbomen. Wij hebben uitsluitend nieuwe modellen gefabriceerd van de beste materialen. Combineer uw kunstkerstboom met bijvoorbeeld een kleine houten kerstboom. Ook voor een grote kunstkerstboom met ingebouwde ledlampjes bent u bij ons aan het juiste adres. Voor populaire exemplaren zoals een kunstkerstboom van 3 of 4 meter geldt 'op is op'. Bestel dus tijdig.

Doe het zelf video - Grote kunstkerstboom opzetten

Youtube Gadero Hout TV Abonneer u voor doe-het-zelfklusvideo's ook op ons YouTube-kanaal.