KOOPJESHOEK Tuinscherm Lariks Douglas Zwart 19 planks (17+2) 180 x 180 cm Fijnbezaagd

Productnummer: KH0823072020 Lameldikte 1.6 cm   |   Rvs geschroefd

€ 47,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van KOOPJESHOEK Tuinscherm Lariks Douglas Zwart 19 planks (17+2) 180 x 180 cm Fijnbezaagd

  • RVS geschroefd
  • Tuinscherm in moderne zwarte kleur
  • Van 17 verticale planken 16 mm dikte
  • Extra bescherming tijdens transport door schermpallet
  • Van ruwe planken, dus licht splinterig

KOOPJESHOEK Tuinscherm Lariks Douglas Zwart 19 planks (17+2) 180 x 180 cm Fijnbezaagd

Deze tuinschermen staan in de koopjeshoek tegen een scherpe prijs wegens verschillende beschadigingen. De tuinschermen zijn verkleurd, verschillende planken zitten een beetje los en er zit een klein scheurtje in het hout. Zie foto's.

De zwarte kleur van dit 180 x 180 cm tuinscherm geeft uw tuin een moderne uitstraling. Met deze tuinschermen creëert u een moderne afscheiding tussen uw tuin en die van uw buren. Dit tuinscherm bestaat uit 17 verticale planken van fijnbezaagd Lariks Douglas hout. De lamellen zijn 1.6 cm dik en 14 cm breed. Bovendien heeft dit tuinscherm 2 achterlatten met dezelfde afmetingen die zorgen voor stevigheid. Voor iets bijzonders kunt u dit tuinscherm ook plaatsen in combinatie met een kant en klare haag. Dit zorgt voor een mooie en natuurlijke afscheiding.

Moderne zwarte kleur

Dit Lariks Douglas tuinscherm is zwart gedompeld en dus niet gespoten. Dit betekent dat de zwarte verf op dit tuinscherm minder lang meegaat, dan bij tuinschermen waar de verf erop gespoten is. De kans op vergrijzing is bij een gedompelde tuinscherm dan ook groter dan bij gespoten tuinschermen. Dit zorgt er echter wel voor dat deze tuinschermen erg voordelig zijn! Ideaal dus voor een budget schutting. Bovendien blijft de zwarte kleur ook langer mooi als u de tuinschermen met zwarte beits behandelt. 

De levering van dit tuinscherm is in veilige handen! Dit Lariks Douglas tuinscherm wordt namelijk geleverd met een wegwerpbaar pallet.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Tuinscherm Zwart 180 x 180 cm KOOPJESHOEK Tuinscherm Lariks Douglas Zwart 19 planks (17+2) 180 x 180 cm Fijnbezaagd Lameldikte 1.6 cm   |   Rvs geschroefd Ruim op voorraad
€ 47,95 per stuk incl. btw