KOOPJESHOEK Kloostertafel Geschaafd Lariks met wit onderstel 260 x 114 x 78 cm

Productnummer: KH0223072020 Warme uitstraling   |   Tafelblad van geschaafd lariks hout   |   Kant en klaar, geen bouwpakket

€ 324,95 per stuk
Delen via WhatsApp

KOOPJESHOEK Kloostertafel Geschaafd Lariks met wit onderstel 260 x 114 x 78 cm

Deze kloostertafel staat in de koopjeshoek tegen een scherpe prijs wegens beschadigingen op het hout en aan de tafelpoten. Dit heeft verder geen effect op de kwaliteit van het hout. Bekijk de foto's voor de beschadigingen. 

 

Deze houten 260 x 116 x 78 cm kloostertafel met wit onderstel en lariks tafelblad is een ware eyecather voor in uw tuin of huis. Het fraaie tafelblad gemaakt van gedroogd en glad geschaafd Lariks hout beschikt over schitterende kermerken waardonder schitterende vlammen, levendige tekeningen en een mix van geel tot rode tinten. Het witte onderstel geeft deze 240 cm lange kloostertafel haar unieke karakter. Deze kloostertafel met lariks blad en wit onderstel wordt geheel op maat gemaakt en klant en klaar geleverd. Dit betekend geen gedoe met monteren.

De witte tafelpoten en liggers zijn behandeld met een grondverf lak en aflaklaag waardoor de kloostertafel geschikt is voor binnen en buiten. Deze tafel buiten gebruiken? Voor buitengebruik leveren wij rubberen doppen mee. Daarnaast adviseren wij u om de kloostertafel binnen neer te zetten tijdens de koude wintermaanden voor een langeren levernsduur. Onze superdekkende Maxrelease transparante beits voorkomt plekken en kringen en is aan te raden voor zowel binnen- als buitengebruikt.

De Lariks steigerplanken van het tafelblad zijn glad geschaafd, geschuurd en gedroogd. Door het terugdrogen heeft u minimale werking en harsuittreding van uw tafelblad. Dankzij het schaven heeft u een superglad oppervlakte en geen kans op splinters. Het 114 cm brede tafelblad bestaat uit 6 geschaafde, onbehandelde Lariks steigerplanken van maar liefst 19.5 cm breed en 3 cm dik. Het witte onderstel is gemaakt van 2 x wit geverfde 8.8 x 8.8 cm dikke poten. Onder het tafelblad loopt tevens een extra witte balk van circa 40 mm dikte voor een extra fraai uiterlijk. Let dus om de leuninghoogte van uw stoelen (maximaal 65 cm)! Eventueel is maatwerk mogelijk, zonder witter onderbalk onder uw tafelblad.

De op maat gemaakte en kant en klare eettafel met wit onderstel heeft een gangbare hoogte van 78 cm. Deze trendy Lariks tafel met wit onderstel voor binnen en buiten is hier bij Gadero exclusief online te bestellen in diverse lengtematen varierend van 180 tot 300 cm.

Wist u dat deze tafels in Nederland worden gemaakt? Met uw aankoop steunt u dus ook nog eens de lokale economie. Bovendien staat deze tafel garant voor duurzaamheid en dus ook een lange levensduur. Deze tafel wordt gemaakt van Midden Europees Lariks hout. Deze bossen worden herplant. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kant en klaar Eettafel kloostermodel lariks met wit onderstel KOOPJESHOEK Kloostertafel Geschaafd Lariks Met Wit Onderstel 260 x 114 x 78 cm Warme uitstraling   |   Tafelblad van geschaafd lariks hout   |   Kant en klaar, geen bouwpakket
€ 324,95 per stuk incl. btw