KOOPJESHOEK Luxe Inrijpoort Hek Lariks Douglas 110 x 300 cm zwart beslag

Productnummer: KH0512082020 Met 2 hekken van 150 cm breed   |   Met luxe zwart beslag en 2 stuks 15x15 palen

€ 298,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van KOOPJESHOEK Luxe Inrijpoort Hek Lariks Douglas 110 x 300 cm zwart beslag

  • Lariks douglas houten Inrijpoort met landelijke uitstraling
  • Met zwart gecoate hengen, duimen, grondgrendel en overslaggrendel
  • Inclusief 2 palen met diamantkop
  • Deze inrijpoort heeft scheuren en een gespleten bovenkant

KOOPJESHOEK Luxe Inrijpoort Hek Lariks Douglas 110 x 300 cm zwart beslag

Deze inrijpoorten staan in de koopjeshoek tegen een scherpe prijs wegens beschadigingen. De poorten vertonen scheuren en een gespleten bovenkant. Dit doet verder niets af aan de kwaliteit van de inrijpoorten. Zie foto's. Dit hek is 110 x 300 cm.

 

Zoekt u een fraaie toegangspoort van lariks douglas hout en luxe zwart beslag? Dit zeer complete luxe houten oprit poort hek bestaat uit 2 hekken van 150 cm, 2 robuuste staanders met diamantkop van 15 x 15 cm dikte en 250 cm lengte (zodat circa 1 meter de grond in kan). Al het zwarte beslag is van hoogwaardig zwart gepoedercoat staal. Het zwart beslag bestaat uit gegalvaniseerde scharnieren, 2 grondpennen en fraaie overslaggrendel om het hek af te sluiten. Het hek is luxe afgewerkt dankzij de ronde slotboutkoppen. 

De poorthekken bestaan uit 3 horizontale planken van 1.8 cm dikte x 20 cm breedte. Het geheel wordt geleverd met lariks douglas staanders van 15 x 15 cm dikte met fraaie diamantkop. Het is ook mogelijk om Eikenhouten palen bij deze poort te krijgen, in plaats van Lariks Douglas. Hier betaalt u iets meer voor, maar deze palen zijn ook duurzamer. Neem contact op voor de mogelijkheden. Plaats de palen circa 100 cm in de grond, afhankelijk van wat u mooi vindt qua hoogte van uw hekpalen.

Maatwerk mogelijk

Deze luxe erfpoort wordt op maat gemaakt in Nederland en is hier te koop voor beste prijs. Desgewenst is een afwijkende maat mogelijk tot maximaal 400 cm (breder heeft u wieltjes onder uw hek nodig), neem hiervoor contact met ons op. Deze inrijpoort met 4 horizontale planken ipv 3 planken is ook mogelijk of van boomstamplank schaaldelen. Eveneens is het mogelijk om een loophekdeurtje van bijvoorbeeld 100 cm breedte en extra paal toe te voegen. Tot slot kunnen we een tekst graveren in uw hek voor enige meerprijs. Neem voor maatwerk contact met ons op.

Tips

Zorg bij plaatsing dat de 15 x 15 cm palen iets naar buiten hangen, hang vervolgens de hekken aan de palen, en tik het geheel daarna waterpas. Zorg dat u de palen zeer goed aanstampt met de achterkant van uw paalhamer bijvoorbeeld. Bestel per paal 3 zakken snelcement mee. Daarnaast is ons advies om de palen in te smeren met teer, tot 10 cm boven de grond. Hierdoor gaan de palen nog langer mee.

Deze inrijpoort is 100% made in Holland met hoogwaardig Waelbers zwart tuinbeslag. De 2 poorten worden kant en klaar geleverd.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet met palen Inrijpoort Lariks Douglas KOOPJESHOEK Luxe Inrijpoort Hek Lariks Douglas 110 x 300 cm Zwart beslag Met 2 hekken van 150 cm breed   |   Met luxe zwart beslag en 2 stuks 15x15 palen Ruim op voorraad
€ 298,95 per stuk incl. btw