Professioneel kippenhok geschikt voor 7 kippen zeshoek zwart geïmpregneerd 240x240 cm 270 cm hoog

Productnummer: 1501-2400-2400-2700

Aangepaste levertijd ca 10 werkdagen

€ 3.435,95 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Professioneel kippenhok geschikt voor 7 kippen zeshoek zwart geïmpregneerd 240x240 cm 270 cm hoog

  • Luxe uitvoering
  • Elke dag verse eieren
  • Ruim hok
  • Wanden zijn al gemonteerd
  • Exclusief vloer
  • Bouwpakket

Professioneel kippenhok geschikt voor 7 kippen zeshoek zwart geïmpregneerd 240x240 cm 270 cm hoog

Houdt u ook zo veel van verse eitjes? En heeft u de ruimte in de tuin; dan is dit kippenhok echt iets voor u! Met dit zeshoek kippenhok kunt u ruimte bieden aan 7 kippen. Elke dag kunt u verse eieren rapen uit het leghok. Het professionele kippenhok is opgedeeld in verschillende ruimtes, het leghok, het nachtverblijf en de ren. Het leghok zit aan het nachtverblijf vast. Dit verblijf is af te sluiten met een luik, zo blijven de kippen en haan net zo lang op stok als u wilt.

Dit grote kippenhok heeft een afmeting van 240x240 cm, de nok van het hok is 270 cm hoog. U kunt het luxe kippenhok betreden via de dubbele deur aan de voorkant van het hok, zo kunt u het hok makkelijk schoon houden en de kippen voeren. Om de eitjes te rapen hoeft u niet het hok in. Het leghok is vanaf de buitenkant te openen. Hou hier wel rekening mee met het plaatsen van het kippenhok, zorg dat het leghok bereikbaar blijft.

U ontvangt de kippenren als bouwpakket, u dient het zelf nog te monteren, de wanden zijn al voor u gemonteerd. Bij het bouwpakket wordt een duidelijke tekening meegeleverd. U dient zelf nog een ondervloer bij te bestellen. Hou er rekening mee dat kippen graven, zet u het hok op de grond dan adviseren wij kippengaas op de bodem te bevestigen. 

De 6 wanden van het kippenhok groot zijn ongeveer 113 cm breed. Het puntdak van het kippenhok is van multiplex en dakleer en wordt afgewerkt met aluminium. Alle bijgeleverde schroeven en ijzerwaren zijn van verzinkt metaal.

Het hout wat gebruikt is voor het kippenhok is onder druk zwart geïmpregneerd, hierdoor heeft het een lange levensduur. Het hout is niet geverfd. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kippenhok zeskant Groot Kippenhok zeshoek geschikt voor 7 kippen 240x240x270 cm zwart geïmpregneerd
€ 3.435,95 per stuk incl. btw