Kerstboom bezorgen

A-kwaliteit echte Nordmann kerstbomen leveren wij al jaren graag bij u thuis. In 2022 bezorgen wij de kerstbomen op 6 december in bepaalde regio's van Vlaanderen. Voor de routes geldt vol=vol, dus reserveer op tijd. Zoekt u een echte kerstboom van 2.25 tot 4 meter, maar is het lastig om het vervoer te regelen of geen zin in naalden op de achterbank van uw auto? Op onderstaand schema ziet u wanneer we bij u in de buurt zijn. Uw nordmann kerstboom wordt zorgvuldig bij u thuisbezorgd door onze eigen medewerkers met onze eigen busjes.

Bezorging tot aan de deur, met mooie boom garantie!

LET OP, kerstboom transport naar diverse delen in Nederland en België is niet mogelijk (gebieden die vallen in de kleur grijs op de kaart). Gelieve het bezorgschema en bezorgkaart te controleren of wij in uw postcode leveren en onder welke regio uw postcode valt. Postcodes die vallen in de kleur groen (Buitengebeid 1) en Roze (Buitengebied 2) op de kaart zijn postcodes waar wij enkel leveren op basis van een datum in overleg

Bezorging ECHTE Kerstbomen 2022

 REGIO  KLEUR  KIES UIT LEVERDAG (2021)
 Randstad 1 Nederland   blauw  29 & 30 november, 1, 2, 3, 6, 7, 8, 9, 10, 13, 14 & 15 december
 Randstand 2 Nederland  blauw  2, 9, 10, 13, 14 & 15 december
 Noord Nederland  blauw  3 december
 Zuid 1 Nederland  blauw  8 december
 Zuid 2 Nederland  blauw  7 december
 Buitengebied 1   groen  In overleg + € 50,-
 Buitengebied 2  roze  In overleg + € 100,-
 België    6 december

U hoeft niet per se thuis te zijn. Wij zetten de kerstboom bij uw voordeur.  Wij bezorgen uw echte kerstboom tot aan de voordeur. Bij een flat of appartement betekent dit tot aan de beneden entree. Voor de Waddeneilanden geldt dat we enkel leveren tot aan de boot op het vaste land.

Levering in België

Wij leveren enkel in een geseleteerd gebied in België. Het levergebied voor echte kerstbomen, op de bezorgkaart aangeduid in gebied blauw, bestaat uit de postcodes 10,11, 17*, 18, 19, 20, 21, 22*, 23*, 25, 26, 30*, 31*, 90, 91, 92 en 93. Voor de overige postcodegebieden geldt dat wij niet leveren in België.

Op maat leveringen

Wij kunnen niet afwijken van onze vaste leverdag van 6 december, met uitzondering van grote zakelijke bestellingen van meer dan 10 stuks. Levering in het grijze gebied (geen bezorging op de kaart) is niet mogelijk in België, met uitzondering van grote zakelijke bestellingen van meer dan 10 stuks. Neem contant op met onze klanteservice voor op maat mogelijkheden.

Uitzonderingen postcodes in België

Let op, voor een aantal postcodes in België geldt dat wij hier gedeeltelijk wel en niet kunnen leveren. Dit betreft postcodes die vallen in randgebieden van het bezorggebied in België. 

België
17*. In postcodes beginnend met 170 t/m 173, 178, 179 wordt WEL geleverd, postcodes beginnend met 174 t/m 177 wordt NIET geleverd.

22*. In postcodes beginnend met 220 t/m 222, 224, 227 t/m 229 wordt WEL geleverd, postcodes beginnend met 223225 en 226 wordt NIET geleverd.

23*. In postcodes beginnend met 230 t/m 235 en 239 wordt WEL geleverd, postcodes beginnend met 236 t/m 238 wordt NIET geleverd.

30*. In postcodes beginnend met 300 t/m 303, 306 t/m 308 wordt WEL geleverd, postcodes beginnend met 304, 305 en 309 wordt NIET geleverd.

31*. In postcodes beginnend met 310 t/m 312 en 314 t/m 319 wordt WEL geleverd, postcodes beginnend met 313 wordt NIET geleverd.

Heeft u vragen, neem contact met ons op. Zakelijk bestellen voor uw hotel of restaurant? Voor grote aantallen of meerdere grote kerstbomen op 1 adres kunnen we op afspraak ook buiten de gekleurde gebieden leveren. 

Waarom vroegtijdig bestellen?

Gadero maakt gebruik van een eigen transportdienst, hierdoor kunnen we zelf een planning per dag per regio maken. Het komt echter voor dat een bepaalde dag volloopt. Bestel dus op tijd! Let op, Bezorgdagen die vol zijn, verdwijnen uit het schema, reserveer dus spoedig! Bovendien hanteren wij het vliegticketmodel: hoe eerder u bestelt, hoe lager de prijs!

Video, hoe gaat kerstboom bezorging

Uw echte kerstboom wordt bezorgd in smal netje, zo kunt u uw boom eenvoudig naar binnen brengen. Knip het net open, schudt een paar keer en laat de takken vervolgens nog enkele uren uitzakken.

Kerstboom Afhalen

Afhalen is in Vlaanderen niet mogelijk, wij bezorgen uitsluitend bij u thuis in het Vlaamse gedeelte van Belgie.

Hoe kunt u betalen?

Alle prijzen op de website zijn inclusief BTW. U kunt heel eenvoudig op 6 manieren betalen bij Gadero.nl:

bezorgen

  • Mister Cash / Bancontact, KBC en Belfius voor Belgie (gratis)
  • iDEAL internetbankieren (gratis), zorgt voor de snelste verwerking van uw order. Aanbevolen voor een snelle verwerking.
  • Vooraf contant of op factuur (€2,50), let op bovenstaande bezorgschema gaat pas in op het moment dat uw bedrag is ontvangen, vermeld uw ordernummer bij uw overboeking.
  • AfterPay Achteraf betalen. (€7,50 betaalkosten) wel extra exact matchende gegevens invoeren, limiet van €3000,-. U ontvangt van AfterPay een betalingsmail.
  • PayPal (geen betaalkosten).
  • Creditcard (Visa, Mastercard, American Express). Geen betaalkosten.
  • Pinnen / contant bij chauffeur NIET mogelijk.

Echte en houten kerstbomen

Naast echte kerstbomen met en zonder kluit (gezaagd) leveren wij ook trendy houten kerstbomen. Ook voor deze kerstbomen van hout geldt op=op. Voor echte kerstbomen rekenen wij bezorgkosten en vaste leverdagen. Voor uitsluitend houten kerstbomen geldt gratis bezorging en voor 15 uur besteld = volgende dag in huis.