Hardhout Beschoeiing-schot / keerwand 300 x 60 cm hoog

KOMO

Productnummer: VZ6001-40-600-3000   |   Kant en klaar   |   Duurzaamheidsklasse 1   |  

€ 131,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt
Vanaf 6 stuks, 4% korting
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Hardhout Beschoeiing-schot / keerwand 300 x 60 cm hoog

  • Kant en klare schotten
  • Snel een wandkering maken
  • Duurzaam hardhout
  • Made in Holland

Hardhout Beschoeiing-schot / keerwand 300 x 60 cm hoog

Deze Angelim Vermelho hardhouten beschoeiingsschot, ook wel kant-en-klare keerwand genoemd, is circa 60 cm hoog en 300 cm lang. Deze complete beschoeiingsdelen zijn het alternatief voor zelf damwanden maken. Angelim Vermelho hout is zeer duurzaam (klasse 1) en zeer geschikt voor constructies aan het water.

De voordelen van deze kant en klare hardhouten schotten zijn;

- goedkoper en mits voldoende palen aangebracht minstens zo sterk als damwand

- uw beschoeiing aan het water of wandkering in de tuin is snel te plaatsen

- gemakkelijk deels onderwater te plaatsen

- kant en klaar beschoeiingswand met worteldoek, afmeting 3 meter breed en 60 cm hoog

- de zijkanten zijn voorzien van mes en groef, dus eenvoudig meerdere schotten te verlengen

De beschoeiing schotten zijn opgebouwd uit 4 hardhouten planken van circa 2 cm dik en 15 cm breed (maatafwijkingen en aantallen in verband met beschikbaarheid van type hardhout is mogelijk). Onderling verbonden met planken. Tegen de achterzijde is standaardeen grondkerend doek aangebracht.

Aan het einde van dit hardhouten schot is een extra plank (opgeklampt schot) bevestigd. Hierdoor valt het ene beschoeiing schot / keerwand eenvoudig achter de volgende. De eenvoudige en degelijke oplossing in hardhout die ook nog eens betaalbaar is. Bestel hier uw hardhouten beschoeiing schotten voor een sloot of andere waterkering voor de beste prijs.

Tips

Bij toepassing als kering nabij het water adviseren wij u om goed te kijken naar de waterdiepte, de draagkracht van de aanwezig bodem en de grondkerende hoogte. Aan de hand daar van bepaalt u het aantal hardhouten palen van bijvoorbeeld 7x7 cm dikte (minimaal) tot 10x10 cm. Gebruik minimaal 5 palen per schot en tracht 2/3 gedeelte in de grond te plaatsen. Plaats de schotten altijd iets naar binnen aan de walzijde. Gebruik draadeinden om de druk op te vangen. Plaats als deklat bovenop uw beschoeiing een 25 of 28 mm hardhouten vlonderplank of onze 5 x 15 cm balken of 5 x 10 cm Azobe gordingen. 

Naast keerwanden vindt u in ons pakket ook de bijbehorende schroeven, gereedschappen en andere hulpmiddelen. Indien u advies nodig bent bij het bepalen van de benodigde materialen en/of bouwadvies voor uw beschoeiing nodig heeft neem dan gerust contact met ons op. Gadero heeft een tuinexpert aangetrokken om u de juiste antwoorden te kunnen geven.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Kant & Klaar Hardhout beschroeing Hardhout Beschoeiing-schot / keerwand 300 x 60 cm hoog KOMO   |   Kant en klaar   |   Duurzaamheidsklasse 1   |   Op voorraad
€ 131,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt