Kapschuur Billund XXL L-model type 4 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm

Productnummer: DE12199   |   Hoekmodel kapschuur   |   Met bergingsruimte

€ 19.559,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakgootset
Dakbedekking Puntdak
Betonpoeren
Samenstelling Sluiten
 • € 19.559,95 Standaardproduct Kapschuur Billund XXL L-model type 4 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm
 • € 0,00 Extra opties bekijk opties
 • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Kapschuur Billund XXL L-model type 4 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm

 • Hoekmodel kapschuur
 • Alles op maat gezaagd, hierdoor snel te plaatsen
 • Glad geschaafd en gedroogd Red Class Wood
 • 14 x 14 cm staanders & ringbalken
 • Hogere aanschafprijs dan Doe het Zelf kapschuur, wel besparing op montage-uren

Kapschuur Billund XXL L-model type 4 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm

Deze unieke L-vorm Billund Kapschuur heeft een afgeschermd overdekt buitenterras met een schuurtje van 424 x 210 cm die geschikt is om tuinspullen of gereedschap in op te bergen. De terrasruimte van ca. 650 x 600 cm heeft aan de achter- en linkerzijde een wand van enkelzijdige Zweedse rabatplanken. Tussen de staanders aan de voorzijde worden twee balustrade hekken geplaatst, waardoor u van het uitzicht kan blijven genieten. De Billund Kapschuur wordt geleverd als prefab houtpakket. Omdat u zelf het hout niet op maat hoeft te zagen, bespaart u veel in montage-uren. 

Red Class Wood

Red Class is een nieuwe geïmpregneerde “houtsoort” dat lijkt op Lariks Douglas hout, maar zonder de negatieve eigenschappen. Omdat Red Class kunstmatig is gedroogd, is deze houtsoort vormvast. Meer lezen over deze populaire houtsoort? Bekijk dan onze pagina over Red Class Wood.

Specificaties Kapschuur Billund L-model

 • Houtsoort: Red Class Wood
 • Afwerking: Geschaafd 
 • Staanders: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Ringbalken: Trio verlijmd 14 x 14 cm
 • Daktype: Puntdak
 • Dakconstructie sporenkap: 6.5 x 17.5 cm
 • Wand: Blanke geïmpregneerde Zweedse rabatplanken (enkelzijdig)
 • Deur: Red Class Dubbele deur 205 x 185 cm met 4 mm enkelglas 
 • Raam: Red Class 9-vaks uitzetraam 100 x 150 cm + Red Class 6-vaks uitzetraam 90 x 65 cm
 • Boeiplank en windveer: 2.8 x 19 cm
 • Inclusief: Bevestigingsmaterialen, montagehandleiding, hoogwaardig zwart RVS deur-/ en raambeslag + cilinderslot

Afmetingen

De fraaie kapschuur in L-vorm is 9 meter breed, 6 meter diep en 4.36 meter hoog. De vrije doorgangsruimte tussen de staanders op het terras is doorgaans 205 cm. Omdat een staander in het midden van het terras is weggelaten, is hier een terrasruimte van ca. 4 x 4 meter. Het schuurtje heeft een afmeting van 210 x 424 cm. Via de terrasruimte kan het schuurtje betreden worden via de dubbele deur met enkelglas. Ook is het schuurtje voorzien van een 9-vaks uitzetraam van 100 x 150 cm en een 6-vaks uitzetraam van 90 x 65 cm. 

Het complete bouwpakket van de Red Class Billund kapschuur L-model type 4 bestaat uit voorgeboorde en voorgezaagde trio verzaagde trio verlijmde Red Class 14 x 14 cm staanders en ringbalken, schoren, 6.5 x 17.5 cm dakconstructie sporenkap, 1.8 x 14.5 cm dakbeschot, 2.8 x 19 cm boeiplank en windveer inclusief Nederlandse bouwtekening en bevestigingsmateriaal. De wanden worden geleverd met blanke geïmpregneerde enkelzijdige Zweedse rabatplanken, inclusief regelwerk. De 205 x 185 cm dubbele deur, het 9-vaks 100 x 150 cm uitzetraam en 90 x 65 cm 6-vaks uitzetraam zijn voorzien van hoogwaardig zwart RVS deur- en of raambeslag. Bij de deur wordt een cilinderslot geleverd. 

Dakbedekking

Bij de Billund kapschuren wordt standaard geen dakbedekking geleverd. Er kan bij de extra opties een complete dakpanplatenset besteld worden. Folie, tengels, panlatten en bevestigingsmaterialen zijn hierin inbegrepen.

Afwatering

Om het hemelwater op te vangen kan een dakgoot aan het dak bevestigd worden. Bij de extra opties kan een complete Verzinkte dakgootset van 125 mm breed besteld worden.

Opbouw kapschuur Billund

Plaats de 14 x 14 cm staanders op betonpoeren vul deze aan met snelbeton. Een complete set inclusief hoogteverstellingen in RVS of Verzinkt kunnen meebesteld worden bij de extra opties. Let op: bijpassend houtdraadbout is niet inbegrepen bij de hoogteverstellingen. Voor het plaatsen van wanden tussen de staanders adviseren wij om rechte model betonpoer te gebruiken i.v.m het goed aansluiten van de betonbanden

Behandel het hout met onze superdekkende beits om zo de levensduur te verlengen en om de vergrijzing van het hout te vertragen. Wij adviseren om zijwanden en achterwanden op regelwerk te monteren en te plaatsen op 6x20x100 cm betonbanden voor een langere levensduur en stevige constructie.

Dit unieke L-model Kapschuur Billund is in meerdere uitvoeringen verkrijgbaar. U kunt deze uitbreiden om volledig naar eigen wens te maken. Kies bijvoorbeeld uit een dichte potdekselwand

Bekijk GaderoTV aflevering #217 - Betonpoeren plaatsen, stellen en uitlijnen voor handige tips voor het plaatsen van betonpoeren. 

Overkapping op maat

Bent u toch van plan om een overkapping te plaatsen die volledig op maat is gemaakt? Bekijk dan onze klustips overkapping bouwen met 3D-tekeningen en stappenplannen. Onze rekentool is hiervoor ook erg handig. Hiermee maakt u een overkapping of overdekte veranda van Lariks Douglas palen of Eiken houten staanders met balken, wanden en vellingdelen of plaatmateriaal. Ook de dakbedekking bestelt u bij Gadero. 
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Uniek L-model Kapschuur Billund XXL L-model type 4 Kapschuur Billund XXL L-model type 4 Red Class Wood 600 x 900 x 435 cm   |   Hoekmodel kapschuur   |   Met bergingsruimte Op voorraad
€ 19.559,95 Per stuk incl. btw