Houthandel Oostende

Zoekt u een top kwaliteit houthandel in Oostende? Wij bezorgen het beste tuinhout in Oostende gewoon bij u aan huis, in alle wijken zoals Vuurtoren, Zandvoorde, Konterdam, Meiboom, Stene, Raversijde, Mariakerke, Nieuwe Koers en Wersterkwartier. 

Wij hebben bij houthandel Gadero het grootste assortiment blokhutten, schuttingplanken, terrasplanken. Daarnaast bieden we andere tuinhoutproducten en accessoires zoals tuinbeits en schroeven aan. Naast bezorgen op vaste leverdagen in heel Oostende kunt u, bij onze afhaallocatie Hofstade-Aalst, uw bestelling ook afhalen. Dit kan op vaste afhaaldagen.

Oostende ligt in de duinen- en kuststeek en is kenmerkend aan zijn kustfront van flatgebouwen, dichtbebouwde binnenstad en grootschalige infrastructuren. In deze stad zien wij veel balkonnen en dakterrassen terug. In het assortiment van Gadero bevinden zich vele producten voor het maken van een kwalitatief terras op een balkon of dak.  Zo hebben wij lichtgewichte drukgeïmpregneerde terrasplanken en tuinschermen voor op balkon of dakterras.

Bij onze houthandel vindt u duizenden hardhout, composiet en naaldhout palen, balken, planken en schermen. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Oostende. Bestel vandaag nog uw geïmpregneerde schutting, hardhouten terrasplanken of complete beschoeiing via onze site. Totslot bieden we een mega assortiment trendy terras overkappingen en houten blokhutten.

Tuinhout bezorgen in Oostende

Wij bezorgen in heel Oostende altijd 1 keer per week. Bekijk voor de actuele deadlines onze bezorginformatie. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden in Oostende? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. 

Bedrijven in Oostende

Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Wij hebben o.a. in Oostende inclusief klusbedrijven en groenbedrijven die 5% korting krijgen. Hiervoor kunt een zakelijk account aanmaken.