Houthandel Leuven

Kwaliteit hout nodig voor uw woning of project in Leuvel? Wij van Gadero leveren het beste tuinhout in Leuvel gewoon bij u aan huis, in alle wijken zoals Vaartkom, Standsrand, Mannenstraat, Hoogland, Sint-Maartendal en Wilsele. Leuvel staat bekent dat het één van de meest heuvelachtige steden van Vlaanderen. Het maken van een strakke vlonder kan dan ook als een uitdaging gezien worden. In ons assortiment bevinden zich verstelbare terrasdragers die ideaal zijn voor het maken van een vlonder. Met de verstelbare terrasdragers kunt u de gewenste hoogte bereiken.  

Wij hebben bij houthandel Gadero het grootste assortiment blokhutten, schuttingplanken, terrasplanken. Daarnaast bieden we andere tuinhoutproducten en accessoires zoals tuinbeits en schroeven aan. Naast bezorgen op vaste leverdagen in heel Leuvel kunt u ook, bij onze afhaallocatie Hofstade-Aalst, uw bestelling ook afhalen. Dit kan op vaste afhaaldagen.

Gadero levert natuurlijk veel meer dan terrasdragers. Bij onze houthandel vindt u duizenden palen, balken, planken en schermen van verschillende materialen. Daarnaast hebben wij een ruim assortiment in,  schuttingplanken, terrasplanken en houten blokhutten

Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Leuvel. Bestel vandaag nog uw geïmpregneerde schutting, hardhouten terrasplanken of complete beschoeiing via onze site. Totslot bieden we een mega assortiment trendy terras overkappingen en houten blokhutten.

Tuinhout bezorgen in Leuvel

Wij bezorgen in heel Leuvel altijd 1 keer per week. Bekijk voor de actuele deadlines onze bezorginformatie. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden in Leuvel? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. 

Bedrijven in Leuvel

Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Wij hebben o.a. in Leuvel inclusief klusbedrijven en groenbedrijven die 5% korting krijgen. Hiervoor kunt een zakelijk account aanmaken.