Houthandel Knokke-Heist

Zoekt u een top kwaliteit houthandel in Knokke-Heist? Wij bezorgen het beste tuinhout in Knokke-Heist gewoon bij u aan huis, in alle wijken zoals Het Zoute, Albertstrand, Oosthoek, Het Kalf, Zevenkote, Hazegras en De Vrede. 

Wij hebben bij houthandel Gadero het grootste assortiment blokhutten, schuttingplanken, terrasplanken. Daarnaast bieden we andere tuinhoutproducten en accessoires zoals tuinbeits en schroeven aan. Naast bezorgen op vaste leverdagen in heel Knokke-Heist kunt u, bij onze afhaallocatie Hofstade-Aalst, uw bestelling ook afhalen. Dit kan op vaste afhaaldagen.

Knokke-Heist is één van de bekendste badplaatsen in België. Wat kenmerkend is aan Knokke-Heist is dat vanaf de kust de stad intensief bebouwd is met appartementsgebouwen. In deze stad zien wij dan ook veel balkonnen en dakterrassen terugkomen. In het assortiment van Gadero bevinden zich vele producten voor het maken van een kwalitatief terras op een balkon of dak. Zo hebben wij lichtgewichte drukgeïmpregneerde terrasplanken en tuinschermen voor op balkon of dakterras.

 

Bij onze houthandel vindt u duizenden hardhout, composiet en naaldhout palen, balken, planken en schermen. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Knokke-Heist. Bestel vandaag nog uw geïmpregneerde schutting, hardhouten terrasplanken of complete beschoeiing via onze site. Totslot bieden we een mega assortiment trendy terras overkappingen en houten blokhutten.

Tuinhout bezorgen in Knokke-Heist

Wij bezorgen in heel Knokke-Heist altijd 1 keer per week. Bekijk voor de actuele deadlines onze bezorginformatie. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden in Knokke-Heist. Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. 

Bedrijven in Knokke-Heist

Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Wij hebben o.a. in Knokke-Heist inclusief klusbedrijven en groenbedrijven die 5% korting krijgen. Hiervoor kunt een zakelijk account aanmaken.