Houthandel Hasselt

Kwaliteit hout nodig in Hasselt? Wij van Gadero leveren het beste tuinhut in Hasselt gewoon bij uw voordeur, in alle wijken zoals Banneaxwijk, Sint-Catharinawijk, Heilig-Hartwijk, Kiewit, Sint-Martinuswijk en Runkst. In Hasselt wonen de Hasselaars dicht op elkaar. Om toch te kunnen genieten van optimale privacy zijn de dichte schuttingen van Gadero ideaal hiervoor.

Naast de klant-en-klare tuinschermen hebben wij ook losse schuttingplanken waarmee uzelf uw schutting kan samenstellen. Daarmaast hebben wij een ruim assortiment in houten blokhutten en terrasplanken. Ook leveren wij palen, balken, planken en schermen in hardhout, composiet en naaldhout. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Hasselt.

Hout leveren in Hasselt

Zoals eerder al werd benoemd leveren wij in heel Hasselt op vast leverdagen. Bekijk deze leverdagen en bijbehorende dealines onze bezorginformatie. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden in leveren, kunt u contact met ons opnemen. 

Bestellingen Afhalen 

Naast bezorgen is het ook mogelijk om uw bestelling op te halen bij een van onze afhaallocatie. Zo hebben wij in België een afhaallocatie in Hofstade-Aast, maar voor Hasselt is onze afhaallocatie Veldhoven in Nederland ook een optie. Bestelling kunnen afgehaald worden op vaste afhaaldagen.

Als bedrijf in Hasselt bestellen

Voor bedrijven in Hasselt bieden wij extra korting aan. Dit geldt voor bedrijven dit actief zijn in de bouw-, hoveniers- en meubelbranche. Als bedrijf kunt u een zakelijk account aanmaken. U ontvangt een persoonlijke kortingscode waardoor u 5% korting op de totale bestelwaarde krijgt.