Houthandel Gent

Een top kwaliteit houthandel in Gent? Wij bezorgen het beste tuinhout in Gent gewoon bij u aan huis, in alle wijken zoals Wondelgem, Bloemenkenswijk, Oostakker, Sint-Amadsberg en Zwijnaarde. Wij hebben bij houthandel Gadero het grootste assortiment blokhutten, schuttingplanken, terrasplanken. Daarnaast bieden we andere tuinhoutproducten en accessoires zoals tuinbeits en schroeven aan. In Gent bezorgen wij op vaste leverdagen. Ook is het mogelijk om uw bestelling af te halen op onze afhaallocatie in Hofstade-Aalst. Op deze locatie zijn online bestelling af te halen op vast afhaaldagen. Gent is een grote stad. Een stad waar veel woningen zijn met dakterrassen. Zo hebben wij lichtgewichte drukgeïmpregneerde terrasplanken en tuinschermen die ideaal zijn voor voor op balkon of dakterras.

Assortiment

In ons assortiment vindt u duizende verschillende producten. Zo hebben we palen, balken, planken en schermen verkrijgbaar in hardhout, composiet en naaldhout. Daarnaast beiden wij ook trendy terras overkappingen en houten blokhutten. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Gent.

Leveren in Gent

Zoals aangegeven leveren wij op vaste leverdagen. Bekijk voor de actuele deadlines onze bezorginformatie. Mocht u nog vragen hebben over de leveringsmogelijkheden? Dan kunt contact met ons opnemen. 

Zakelijk bestellen in Gent

Naast ons aanbod voor particuleren beiden wij ook korting voor bedrijven aan. Als zakelijk klant ontvangt u een persoonlijke kortingscode waarbij u 5% korting krijgt. Hiervoor kunt een zakelijk account aanmaken.