Houthandel Brugge

Bent u op zoek naar kwaliteit hout voor uw woning of project in Brugge? Wij bezorgen het beste tuinhout in Brugge gewoon bij u aan huis, in alle wijken zoals Kristus-Koning, Sint-Andries, Sint-Pieters-op-den-Dijk, Koolkerke en Zeebrugge. Brugge staat bekent om de mooie wateren en natuur. Om deze reden leveren wij in verhouding veel houten beschoeiingen en waterkant steigers en vlonders. 

Het assortiment dat wij aanbieden is zeer groot. Zo hebben wij een ruim aanbod in blokhutten, schuttingplanken, terrasplanken. Daarnaast leveren wij ook palen, balken, planken en schermen in hardhout, composiet en naaldhout.Ook bieden wij accesoires zoals tuinbeits en schroeven aan. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Brugge. 

Tuinhout leveren in Brugge

In Brugge leveren wij op vaste leverdagen. Om de deadlines en leverdag te bekijken gaat u naar onze bezorginformatie. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden in Brugge? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. 

Afhalen 

Naast bezorgen op vaste leverdagen in heel Brugge is het ook mogelijk om uw online bestelling af te halen in Hofstade-Aalst. In Hofstade-Aalst hebben wij een afhaallocatie waar op vaste afhaaldagen bestelling afgehaald kunnen worden. 

Als onderneming in Brugge bestellen

Voor klusbedrijven en groenbedrijven bieden wij extra korting aan. U kunt als bedrijf een zakelijk account aanmaken. U ontvangt een persoonlijke kortingscode waardoor u 5% korting krijgt.