Houthandel Blankenberge

Zoekt u een top kwaliteit houthandel in Blankenberge? Wij bezorgen het beste tuinhout in Blankenberge gewoon bij u aan huis, in alle gemeentes en dorpen zoals Uitkerke, Lissewege, Zuienkerke, Nieuwmunster en Wenduine. 

Wij hebben bij houthandel Gadero het grootste assortiment blokhutten, schuttingplanken, terrasplanken. Daarnaast bieden we andere tuinhoutproducten en accessoires zoals tuinbeits en schroeven aan. Naast bezorgen op vaste leverdagen in heel Blankenberge kunt u, bij onze afhaallocatie Hofstade-Aalst, uw bestelling ook afhalen. Dit kan op vaste afhaaldagen.

Blankenberge is één van de belangrijskte badplaatsten van België. De breede stranden en boulavard worden begrensd door appartementsgebouwen. Hierdoor zien wij veel balkonnen en dakterrassen terug. In het assortiment van Gadero bevinden zich vele producten voor het maken van een kwalitatief terras voor op een balkon of dak. Zo hebben wij lichtgewichte drukgeïmpregneerde terrasplanken en tuinschermen voor op balkon of dakterras.

Bij onze houthandel vindt u duizenden hardhout, composiet en naaldhout palen, balken, planken en schermen. Door onze hoge omloopsnelheden is onze kwaliteit beter dan bij de doe-het-zelf bouwmarkt in de regio Blankenberge. Bestel vandaag nog uw geïmpregneerde schutting, hardhouten terrasplanken of complete beschoeiing via onze site. Totslot bieden we een mega assortiment trendy terras overkappingen en houten blokhutten.

Tuinhout bezorgen in Blankenberge

Wij bezorgen in heel Blankenberge altijd 1 keer per week. Bekijk voor de actuele deadlines onze bezorginformatie. Heeft u verder nog vragen over onze leveringsmogelijkheden in Blankenberge? Dan kunt u ook altijd even contact met ons opnemen. 

Bedrijven in Blankenberge

Onze houthandel biedt naast tuinhout voor particulieren ook korting voor bedrijven aan. Wij hebben o.a. in Blankenberge inclusief klusbedrijven en groenbedrijven die 5% korting krijgen. Hiervoor kunt een zakelijk account aanmaken.