Filters:

  • Houtsoort / Materiaal
  • Breedte
  • Diepte
  • Hoogte
  • Merk

Houten eettafel

uw tuinhout snel thuisBel voor service en advies Nieuw in ons assortiment zijn de kant en klare eettafels en eetbanken gemaakt van steigerhout. Deze fraaie houten eetkamertafels en banken, gemaakt van oud-grijze steigerplanken, worden speciaal op maat gemaakt. Deze tafels en banken worden volledig gemonteerd geleverd, u heeft dus geen gereedschap nodig! De planken zijn geschuurd, zodat u de look heeft van oud, maar voelen prettig aan.  

Het is mogelijk om een andere maat eettafel of eetbank te laten maken, neem contact met ons op voor maatwerk mogelijkheden. Bekijk ook de speciale pagina houten tuintafels en onze populaire kloostertafels.

Bekijk diverse eettafels van steigerhout, lariks douglas hout en tafels met stalen onderstel. Nu ook diverse eiken houten tafels voor binnen te koop. Ontdek Gadero hout voor kant en klare binnenmeubelen, nooit meer gedoe met bouwpakketten en tijdrovende tekeningen.

Kies uit verschillende uitvoeringen steigerhouten eettafels en eetbanken. Deze unieke eetkamertafels en eetbanken zijn verkrijgbaar in gewone steigerhout modellen en luxueuze Kloostermodellen. De steigerplanken zijn allemaal nieuw, geschuurd en met een oud-grijze kleur behandeld waardoor u een prachtig exemplaar eetkamertafel en/of bank binnenshuis hebt. Combineer de eettafels en banken met elkaar voor een complete steigerhouten eetkamerset. Alle eettafels en eetbanken worden tegen de beste prijs in heel Benelux geleverd!

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode