Houten Saunahuis Pepe 2 met overkapping Karibu 433 x 196 x 228 cm

Productnummer: KA27119 Inclusief 2 bankjes

€ 3.530,95 Per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Dakbedekking plat dak
Saunakachel Karibu
Samenstelling Sluiten
  • € 3.530,95 Standaardproduct Houten Saunahuis Pepe 2 met overkapping Karibu 433 x 196 x 228 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Saunahuis Pepe 2 met overkapping Karibu 433 x 196 x 228 cm

  • Inclusief overkapping met dichte achterwand 240 cm breed
  • 38 mm wanddikte - Steek-/schroefsysteem
  • Exclusief Dakbedekking (Zelfklevende dakfolie meebestellen aanbevolen)
  • Onbehandeld (Behandelen sterk aanbevolen)

Houten Saunahuis Pepe 2 met overkapping Karibu 433 x 196 x 228 cm

Op zoek naar een houten buitensauna met overkapping? Deze Pepe 2 saunahuis van Karibu heeft een overkapping van 240 cm breed. De achterwand zorgt voor privacy en bescherming tegen de wind. Deze ruimte is uitermate geschikt om een tuin-of loungeset te plaatsen. Voor een complete wellness ervaring in eigen tuin plaatst u onder de overkapping een hottub

Het chique Karibu saunahuis Pepe 2 bestaat uit 38 mm dikke massief houten planken van Scandinavisch vurenhout die worden gemonteerd met een steek-/schroefsysteem van Karibu. De sauna heeft een massief houten vloer en heeft een vals plafond met isolatie van minerale wol. Samen met de vleugeldeur met helder isolatieglas zorgt dit ervoor dat de warmte niet ontsnapt uit de saunacabine. 

Saunahuis Pepe 2 met overkapping bestaat uit een basis buitensauna van 196 x 196 cm en een dakaanbouw van 240. De nokhoogte bedraagd ca. 228 cm. De totale breedte van deze buitensauna, inclusief dak, bedraagd ca. 433 cm.

Wat wordt er met de sauna meegeleverd?

De saunaruimte is uitgerust met 2 banken en beschermingskast waarin de oven geplaatst kan worden. De deur van de saunacabine is uitgerust met een cilinderslot (met 3 sleutels) dat ongewenst gebruik van de sauna voorkomt.

Voor nog meer comfort, raden wij raden wij u aan om hoofd- en beensteunen mee te bestellen. 

Kijk bij onze sauna-accessoires zodat u de sauna persoonlijk kunt inrichten.

Welke saunakachel heb ik nodig?

Omdat persoonlijke voorkeuren erg belangrijk zijn bij het gebruik van een sauna, worden er standaard geen kachels en accessoires meegeleverd. Zo bieden wij je de mogelijkheid om de Finse sauna volledig naar wens in te richten. Een elektrische saunakachel van 9 watt is ruim voldoende om de saunaruimte van 8 m3 op te warmen. 

Kijk bij de extra opties wanneer u een Karibu saunakachel mee wenst te bestellen bij de Karibu sauna Pepe 2. Kies voor de 9 kW kachel met externe besturing of een 9 kW Bio Combikachel met externe bediening wanneer u naast een klassieke Finse sauna ook wilt genieten van een zacht stoombad. Als u een kachel meebesteld via de extra opties, dan worden deze inclusief de benodigde kabels voor de Karibu sauna geleverd. 

Let op! Bestelt u los via de website een andere saunakachel, dan dient u zelf ook de juiste kabels los mee te bestellen.

Sauna-accessoires

Er zijn vele mogelijkheden om de saunabeleving te verbeteren. Denkt u bijvoorbeeld aan een volledige accessoireset of een opbergkast om bijvoorbeeld de handdoeken op te leggen. Wanneer u ook in de avonduren gebruikt wilt maken van de sauna, kunt u het saunahuis uitbreiden met verlichting naar eigen wens. Kijkt u bij onze sauna-accessoires zodat u het Finse houten saunahuis volledig persoonlijk kunt inrichten.

Behandeling en dakbedekking

Standaard wordt de buitensauna met overkapping Pepe 2 van Karibu geleverd met onbehandeld hout en geen dakbedekking. We adviseren om de buitenkant van het Finse saunahuis met beits te bedekken. De binnenkant dient onbehandeld te blijven vanwege de hoge temperaturen in de sauna. Voor dakbedekking adviseren we de zelfklevende dakfolie voor huisjes met een plat dak. U heeft voor dit saunahuis slechts 3 rollen nodig. Deze dakbedekking is eenvoudig aan te brengen.

Levertijd

De verwachte levertijd van Karibu saunahuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Saunahuis Pepe 2 met overkapping wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Inclusief overkapping met dichte achterwand Saunahuis Pepe 2 met overkapping Karibu Sfeer Houten Saunahuis Pepe 2 met overkapping Karibu 433 x 196 x 228 cm Inclusief 2 bankjes Op voorraad
€ 3.530,95 Per stuk incl. btw