Houten verkoopkraam 230 x 90 x 200 cm marktkraam glad geschaafd lariks douglas

Productnummer: LDS12091 Glad geschaafd lariks douglas   |   Makkelijk op te bouwen   |   Met handige opbergvakken

€ 329,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten verkoopkraam 230 x 90 x 200 cm marktkraam glad geschaafd lariks douglas

  • Verkoopbalie geschikt voor oranjemarkt of kerstfair
  • Handige opbergvakken onder de balie
  • Prefab onderdelen, snel op te bouwen
  • Niet waterdicht, alleen spatwaterdicht

Houten verkoopkraam 230 x 90 x 200 cm marktkraam glad geschaafd lariks douglas

Organiseert u een kerstfair of bezoekt u regelmatig een markt als standhouder? Zoekt u een eigen verkoopbalie die eenvoudig op te zetten is en makkelijk als bouwpakket mee te nemen? Bij Gadero koopt u een houten marktkraam van glad geschaafd lariks douglas hout in de afmeting 230 x 90 x 200 cm.

Deze houten marktkraam heeft een breedte van 230 cm, de diepte is 90 cm en de hoogte 200 cm. De verkoopbalie heeft handige opbergvakken waar u uw voorraad kunt bewaren. 

Prefab houten marktkraam

Het bouwpakket bestaat uit prefab platen en bevat een dak en een balie die afgesloten is aan de zij- en voorkant. Het dak is spatwaterdicht, staat u langere tijd op een markt, dan adviseren wij u een dakbedekking te gebruiken. Monteer golfplaten die iets over de rand heen komen om zo uw dak waterdicht te maken. 

Grote verkoopkraam

Het dak van de verkoopkraam heeft dezelfde afmeting als de verkoopbalie, namelijk 230x90 cm. Dit kan als nadeel gezien worden; bij buitengebruik en daarbij regen en wind staan u en uw handel niet beschut en droog. Heeft u meer ruimte? Kies dan voor een afgesloten houten kiosk of andere houten marktkraam.

Deze verkoopbalie is uitermate geschikt voor gebruik binnen of in de zomermaanden. Wanneer de kraam voor langere tijd buiten neergezet wordt adviseren wij deze te behandelen met beits.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Prefab Verkoopkraam Houten marktkraam 230 x 90 x 200 cm Verkoopbalie glad geschaafd lariks douglas Glad geschaafd lariks douglas   |   Makkelijk op te bouwen   |   Met handige opbergvakken Ruim op voorraad
€ 329,95 per stuk incl. btw