Luxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Met Led Verlichting 170 cm

Productnummer: LO667-LED Zeer luxe Tigerwood hardhout   |   120 LED Lampjes (los meegeleverd inclusief boortje)   |   Gratis bezorging

Afwijkende levertijd ca. 8 werkdagen

€ 129,95 per stuk

Voor- en nadelen van Luxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Met Led Verlichting 170 cm

  • Gemaakt van luxe Tigerwood
  • Inclusief 5 aflegplankjes voor kerstversiering
  • Met warmwhite led lampjes (Met Dimmer en Timer)
  • Inclusief handleiding en bevestigingsmateriaal
  • Exclusief Decoratie

Luxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Met Led Verlichting 170 cm

Op zoek naar iets unieks in uw huiskamer tijdens de kerst? Met deze bijzondere kerstboom van Tigerwood hardhout met LED verlichting haalt u een ware eyecather in huis tijdens de feestdagen. Bestel deze houten kerstboom voor 16.00 uur = bezorging de volgende dag in Nederland en overmorgen in Vlaanderen. Tigerwood, ook wel tijgerhout genoemd, is een zeer luxe houtsoort met een karakteristieke uitstraling. Door de oranjeachtige kleur van het hout en de opvallende zwarte lijnen valt deze 170 cm hoge houten kerstboom zeker op in uw huis. Daarnaast is de hardhouten kerstboom uitgerust met aflegplankjes waar u uw kerstversiering op kunt leggen. 

LED Verlichting

De los meegeleverde LED verlichting is naar eigen smaak te monteren op deze bijzondere houten kerstboom van Tigerwood dicht 170 cm hoog. De LED verlichting, geschikt voor zowel binnen als buiten, is middels een meegeleverde handleiding en boortje eenvoudig zelf te monteren op de kerstboom van steigerhout. De LED verlichting bestaat uit 120 lampjes die een klassiek warm licht afgeven en zijn op maat gemaakt. De 120 LED lampjes wordt tevens geleverd met IP44 adaptor met ingebouwde timer en dimmer met maar liefst 5 verschillende standen. Kortom, met deze luxe Tigerwood houten kerstboom met LED lampjes haalt u de gezellige kerstsfeer in huis. Voor deze populaire houten kerstboom dient u de voet, de top en de aflegplankjes ook te monteren, bevestigingsmateriaal en handleiding worden meegeleverd.

Houten kerstboom monteren

De hardhouten kerstboom krijgt u standaard geleverd met stam, voet en aflegplankjes van Tigerwood. Voor het opzetten van de kerstboom hoeft u alleen de voet, de top en de vijf aflegplankjes te monteren. U krijgt bevestigingsmaterialen en een montagehandleiding meegeleverd. Zo leveren wij een hardhoutboortje mee om voor te boren. Dit is noodzakelijk bij hardhout. Daarnaast krijgt u zwarte verbindingshoekjes meegeleverd, dit staat mooi bij de voet. Deze hardhouten kerstboom neemt weinig ruimte in beslag en is makkelijk op te ruimen. Door het gebruik van hoogwaardig hardhout kunt u een leven lang plezier hebben van deze houten kerstboom.

Hardhouten kerstboom versieren

Om uw huis in kerstsfeer te krijgen decoreert u deze hardhouten kerstboom naar eigen smaak. Zo gebruikt u de meegeleverde aflegplankjes om bijvoorbeeld om kerstballen, kerstbeeldjes of waxineglaasjes op te plaatsen. Op de foto ziet u de kerstboom Tijgerhout met de luxe kerstboom versiering zilver gebruikt, ook ziet u op de foto de rendieren Rudolph en Cupid. Gadero heeft ook andere kleuren luxe versierpakketten die u direct mee kunt bestellen, zodat u uw kerstboom na levering gelijk kunt optuigen. Ook hebben wij duurzame LED verlichting voor uw kerstboom in ons assortiment. 

Exclusief kerstlampjes, rendieren en kerstboom versiering.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met LED Verlichting (Met Dimmer en Timer) Luxe Tigerwood Houten Kerstboom 170 cm met LED verlichtingLuxe Hardhouten Kerstboom Tigerwood Met Led Verlichting Hoogte 170 cm Zeer luxe Tigerwood hardhout   |   120 LED Lampjes (los meegeleverd inclusief boortje)   |   Gratis bezorging
€ 129,95 per stuk incl. btw