Houten Kerstboom 3D hoogte 172 cm - Aanbieding Bekend van TV

Productnummer: LO656-175 Geen bouwpakket, Kant en klaar geleverd!   |   Gratis bezorging (€15 voor België)

€ 69,95 € 64,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Versierpakket
Versierpakket
SamenstellingSluiten
  • € 64,95StandaardproductHouten Kerstboom 3D hoogte 172 cm - Aanbieding Bekend van TV
  • € 0,00Extra optiesbekijk opties
  • € 0,00Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Houten Kerstboom 3D hoogte 172 cm - Aanbieding Bekend van TV

  • Met draaibare houten latten
  • Kant en klaar geleverd
  • Van Gedroogd hout
  • Geen naalden, toch een kerstboom van natuurlijk materiaal

Houten Kerstboom 3D hoogte 172 cm - Aanbieding Bekend van TV

Deze populaire houten 'draaisysteem' kerstboom 172 cm hoog leveren wij geheel kant en klaar met stevige voet. Deze houten kerstboom van gedroogde latten is bekend van TV, zo was deze boom te zien bij SBS6 Robs grote tuinverbouwing uitzending 28 november. Daarom geldt voor dit model OP=OP.

NU GRATIS BEZORGING

Deze trendy 3D houten kerstboom vloermodel wordt helemaal kant en klaar geleverd, dus GEEN ingewikkeld bouwpakket. Dankzij het handige draaisysteem is deze boom eenvoudig aan de hand van uw eigen fantasie te draaien. Alle latten kunt u alle kanten op draaien zodat u een unieke kerstboom creeert. Met uw eigen kerstversieringen maakt u er een schitterende kerstboom van hout. Nooit meer van gedoe met afvallende naalden en volgende jaren gewoon weer te gebruiken.

Vergeet niet uw kerstversiering en kerstverlichting mee te bestellen!

Bestelt u standaard kerstversiering 37-delig mee? U ontvangt dan het volgende;

  • Kerstversiering zilver / goud / rood / bruin / blauw - 37-delig - 30 kerstballen in verschillende maten - 6 kerststerren - 1 doosje ophanghaakjes
  • Kerstversiering wit - 37-delig - 36 kerststerren - 1 doosje ophanghaakjes

Plat opbergen

Deze bijzondere 3D kerstboom van onbehandelde en gedroogde latten (ook wel sloothout latten genoemd) is eenvoudig op te ruimen, immers u kunt de latten allemaal op dezelfde hoogte draaien en dus plat opbergen. Met deze bijzondere en zeer hoogwaardige lattenkerstboom haalt u echt iets speciaals in huis. Deze moderne houten kerstboom is gemaakt van onbehandelde latten, ook wel sloophout latten genoemd, en een stevige stalen pen. U kunt deze fraaie boom natuurlijk verven in iedere kleur, bijvoorbeeld wit, grey wash of antraciet.

Houten kerstboom versieren

Kijk bij onze speciale luxe kerstversieringen om uw houten kerstboom een finishing touch te geven. De diamantverlichting 100 lamps geeft een speciaal effect aan uw houten kerstboom met versiering. Liever 'gewone' kerstverlichting? Kies dan de 120 lamps kerstverlichting. De lampjes maakt u aan de latten vast met een nietje. Haal de verlichting weer uit de boom als u de boom opbergt voor volgend jaar. De kerstballen en decoratie zet u makkelijk vast met een nietje, of u draait aan het uiteinde van de latten een klein metalen oogje in het hout. Aan de oogjes hangt u vervolgens de kerstversiering aan ophanghaakjes. 

Het leuke van de latten houten kerstboom is dat u ook op de latten decoraties kunt zetten. Denk aan dennenappels, waxineglaasjes en andere decoraties. Heeft u kinderen of huisdieren? Dan adviseren wij deze decoraties alsnog goed vast te zetten.

De draaibare onbehandelde latten zijn ca. 7.5 cm breedt en bieden ruimte voor allerlei kerstdecoratie zodat u de boom naar wens kunt versieren. Deze houten 3D kerstboom is ca. 172 cm hoog en is maximaal 77 cm breed. Instructie voor de voet: U dient de 4 moeren los te draaien. Daarna dient u de onderste voet van de bouten halen, 180 graden draaien en weer op de bouten plaatsen. Hierna hoeft u alleen nog maar de moeren vast te draaien en heeft u een prachtige 3D-kerstboom in huis!

Houten kerstboom 3D Op=Op

Voor dit product geldt op=op. Fijne kerst! Let op, getoonde kerstversieringen op foto's worden niet meegeleverd. Neem contact op voor speciale prijzen vanaf 10 stuks afname. Instructie voor de voet: Haal de borgpin van de bovenkant van de kerstboom. Verwijder de grote lat, dit is een onderdeel van de voet. U dient de 4 moeren aan de voet los te draaien. Daarna dient u de plank van de bovenzijde 180 graden te draaien en weer op de bouten plaatsen. Hierna hoeft u alleen nog maar de moeren vast te draaien en heeft u een prachtige 3D-kerstboom in huis!

Wilt u deze luxe houten draaibare kerstboom zakelijk bestellen? Bel voor speciale offerte vanaf 12 stuks. Wist u dat... deze draaibare boom ook als paasboom wordt gebruikt? Versier de takken met kuikentjes en eitjes. En dat de onbehandelde houten latten zelfs ruiken naar een heerlijke houtgeur! Let op! De onbehandelde latten kunnen licht ruw zijn.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Eyecatcher! Gezien op TV Houten kerstboom latten 3d naturelHouten Kerstboom 3D hoogte 172 cm AANBIEDING Bekend van TV Geen bouwpakket, Kant en klaar geleverd!   |   Gratis bezorging (€15 voor België) Ruim op voorraad
€ 69,95 € 64,95 per stuk incl. btw , pakkorting wordt automatisch verwerkt