Houten Kerstboom Zwart 3D hoogte 172 cm

Productnummer: LO656-175-zw Geen bouwpakket, wel zelf verven   |   Gratis bezorging

€ 98,95 per stuk incl. btw

Voor- en nadelen van Houten Kerstboom Zwart 3D hoogte 172 cm

  • Kant en klaar in zwart
  • Met draaibare houten latten
  • Van Gedroogd hout
  • Met stevige voet

Houten Kerstboom Zwart 3D hoogte 172 cm

Zoekt u een eyecatcher voor de kerst? Ga dan voor deze kant en klare zwarte kerstboom 3d. Hierin vallen lampjes en versieringen in lichte kleuren extra op.

Zwarte kerstboom

Deze houten kerstboom met zwarte beits heeft een super chique uitstraling. De kerstboom wordt kant-en-klaar geleverd, u dient deze zelf te demonteren en zwart te verven. Vooral wit, zilver en gouden kerstversieringen steken prachtig of tegen een dergelijke houten boom in het zwart.

Kerstboomversiering

Een zwarte kerstboom kan prachtig versiert worden met gouden decoraties. Op de bijgevoegde foto’s ziet u de latten kerstboom zwart gebeitst met de kerstboom versiering goud. Maar wat dacht u van winterwit, mosgroen of poederroze? Allemaal kerstkleuren die perfect zouden passen bij deze zwart geverfde kerstboom.

De houten kerstboom is praktisch en kan na de kerst plat opgeborgen worden. Met deze houten boom heeft u een goedkope kerstboom, de boom is nog jarenlang te gebruiken. En rekent u eens uit hoeveel geld u bespaart?

Afmetingen kerstboom

De latten van de kerstboom zijn ongeveer 7,5 cm breed. De boom is in zijn geheel 172 cm hoog en staat op een stevige voet. U heeft het eerste jaar wat werk om de boom zwart te verven, maar daarna heeft u jaar op jaar plezier van een zwarte houten kerstboom. De breedte van de kerstboom is ongeveer 80 cm.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Zwarte kerstboom gouden kerstballenHouten Kerstboom Zwart 3D hoogte 172 cm Geen bouwpakket, wel zelf verven   |   Gratis bezorging Ruim op voorraad
€ 98,95 per stuk incl. btw