Afhalen

Als u uw tuinhout en steen bestelling liever afhaalt in plaats van bij u thuis laat bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Vlaanderen als Nederland kunt u uw bestelling op vaste momenten afhalen. Houd er wel rekening mee dat de minimale bestelwaarde voor afhalen €50 dient te zijn. 

Tijdens de bestelling dient u aan te geven waar u de bestelling wilt afhalen. Voor afhaalbestellingen dient u vooraf te betalen aangezien pinnen niet mogelijk is. Bekijk voor meer informatie onze bezorgen en betalen pagina. 

Meest gestelde vragen over afhalen bij Gadero:

Kan ik een bestelling vandaag nog ophalen?
Het is niet mogelijk om sneller een bestelling af te halen dan op het aangegeven afhaalmoment tijdens het plaatsen van uw bestelling. 

Kan ik een bestelling later ophalen?
Het verschilt per afhaallocatie of het mogelijk is om op een ander moment te komen afhalen. Het afhalen in Hofstade-Aalst en Veldhoven kan uitsluitend op de aangegeven momenten.

afhalen-pagina-gadero

Locaties in en nabij België Locaties in en nabij België

Veldhoven
Veldhoven
Afhalen
De run 4444
5503 LR Veldhoven
meer info
Hofstade (Aalst)
Hofstade (Aalst)
Afhalen
Hekkestraat 20
9308 Hofstade
meer info
Hofstade-Aalst Hofstade-Aalst

Afhalen in Hofstade

Op onze externe locatie in Hostade-Aalast kunt u uw bestelling afhalen. Deze locatie fungeert enkel als afhaallocatie voor bestellingen. Dit betekent dat er geen voorraad of showroom aanwezig is. U kunt uw bestellingen alleen afhalen op een vast dagdeel. Indien u uiterlijk vrijdag om 17.00 uur uw bestelling plaatst, kunt u de vrijdag daarop uw bestelling tussen 12.00 - 15.00 uur afhalen aan de Hekkestraat 20 in Hostade-Aalst. Houd er rekening mee dat het minimale orderbedrag voor het afhalen €50 bedraagt. 

Let op: bekijk de bestel-dealine en afhaal pagina voor Vlaanderen en Wallonië. U kunt enkel op de aangegeven dag en binnen het aangegeven tijdvak uw bestelling afhalen. Bezorgen in heel Vlaanderen en Wallonië is wel mogelijk, bekijk onze bezorgpagina voor meer informatie. 

Beschikbare services in Hofstade

Op onze externe locatie in Hofstade ligt geen voorraad en er is geen showroom. Onze externe locactie in Hofstade dient alleen als afhaalpunt waarbij bestellingen afgehaald kunnen worden op vaste momenten. 

Kan ik een bestelling later ophalen?

Het afhalen in Hofstade kan uitsluitend op de aangegeven momenten tijdens het bestellen. Wanneer u een bestelling tijdens het aangegeven afhaalmoment niet heeft afgehaald, dan dient u contact op te nemen met onze klantenservice voor een nieuw afhaalmoment.

Bereikbaarheid

  • De externe afhaallocatie in Hofstade (Aalst) is te bereiken via de N41 (Dekkersweg). Via de N41 bereikt u de Hekkestraat. De externe locatie bevindt zich bij Distri-Hout NV.

Openingstijden Hofstade

  • Let op! Het afhalen in Hofstade kan uitsluitend op de aangegeven momenten tijdens het bestellen. Buiten de aangegeven afhaalmomenten is hier niemand aanwezig. 

Veldhoven Veldhoven

Afhalen in Veldhoven

Op onze externe locatie in Veldhoven (nabij Eindhoven) kunt u uw bestelling afhalen. Deze locatie fungeert enkel als afhaallocatie voor bestellingen. Dit betekent dat er geen voorraad of showroom aanwezig is. Indien u uiterlijk vrijdag om 17.00 uur uw bestelling plaatst, kunt u de vrijdag daarop uw bestelling tussen 12.00 - 15.00 uur afhalen aan de Run 4444 in Veldhoven. Houd er rekening mee dat het minimale orderbedrag voor het afhalen €50 bedraagt. 

Buiten de aangegeven afhaaldata is er geen mogelijkheid om uw bestelling af te halen, tenzij dit afgesproken is met onze klantenservice. U kunt onze klantenservice bereiken via  3150 230 61 51 of via info@gadero.nl

Beschikbare services in Veldhoven

Op onze externe locatie in Veldhoven ligt geen voorraad en er is geen showroom. Onze externe locactie in Veldhoven dient alleen als afhaalpunt waarbij bestellingen afgehaald kunnen worden op vaste momenten. 

Kan ik een bestelling later ophalen?

Het afhalen in Veldhoven kan uitsluitend op de aangegeven momenten tijdens het bestellen. Wanneer u een bestelling tijdens het aangegeven afhaalmoment niet heeft afgehaald, dan dient u contact op te nemen met onze klantenservice voor een nieuw afhaalmoment.

Bereikbaarheid

  • De externe afhaallocatie bevindt zich op het Bedrijventerrein De Run, gelegen direct aan de A2/N2 in Veldhoven. Vanaf N2 afrit 32 Veldhoven-Zuid volgt u de Kempenbaan om op het Bedrijventerrein De Run te komen. U vindt onze afhaallocatie op het terrein van Aarts Transport. 

Openingstijden Veldhoven

  • Let op! Het afhalen in Veldhoven kan uitsluitend op de aangegeven momenten tijdens het bestellen. Buiten de aangegeven afhaalmomenten is hier niemand aanwezig.