Afhalen

Hout afhalen

Voor mensen die hun tuinhout bestelling liever willen afhalen in plaats van bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Vlaanderen (Belgie) als Nederland kunt u uw hout op vaste momenten afhalen.

Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Hofstade (Aalst), dit is de locatie voor afhalingen in België. In Nederland kunt u afhalen in Breukelen (nabij Utrecht) en in Groningen. Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk. Zie ook bezorgen en betalen pagina.

Afhalen in België

In Hofstade-Aalst organiseren wij (afhankelijk van het seizoen) éénmaal per 2 weken een afhaalmoment aan de Hekkestraat 20. Hier kunt u indien u voor maandag 27 januari voor 12.00 uur bestelt via onze webwinkel, de VOLGENDE week op vrijdag 7 februari tussen 12.00 en 15.00 uur. Let op, hier is buiten de afhaaldagen geen bezoek- en afhaaloptie. 

afhalen hout belgie

Afhalen in Veldhoven (Nederland)

In Veldhoven, nabij Eindhoven en circa 20 kilometer van de gens tussen Vlaanderen en Nederland kunt u ook uw hout afhalen. Indien u voor maandag 3 februari voor 21.00 uur bestelt, dan kunt u de volgende week op vrijdag 14 februari tussen 12.00 en 15.00 uur uw bestelling afhalen aan de De Run 4444 in Veldhoven.

Let op: het adres betreft enkel een afhaallocatie waar geen showroom of bestelmogelijkheid is. Buiten de aangegeven afhaaldatums is er geen mogelijk tot afhalen tenzij afgesproken met onze klantenservice. U kunt ons daarvoor bereiken op 03 808 17 89 of via info@gadero.nl.

Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina.