Afhalen

Hout afhalen

Voor mensen die hun tuinhout bestelling liever willen afhalen in plaats van bezorgen hebben wij diverse mogelijkheden. Zowel in Vlaanderen (Belgie) als Nederland kunt u uw hout op vaste momenten afhalen.

Geef bij uw bestelling in onze webshop aan dat u wilt afhalen in Hofstade (Aalst), dit is de locatie voor afhalingen in België. In Nederland kunt u afhalen in Breukelen (nabij Utrecht) en in Groningen. Voor afhalen geldt vooraf betalen, pinnen niet mogelijk. Zie ook bezorgen en betalen pagina.

Afhalen in België - Hofstade (Aalst)

Op onze externe locatie in België; Hofstade (Aalst) kunnen bestellingen worden afgehaald. Hier ligt geen voorraad en er is geen showroom. Hier kunt u enkel- en alleen bestellingen afhalen op een vast dagdeel. Indien u uiterlijk vrijdag 25 maart 17.00 uur besteld, dan kunt u vanaf vrijdag 1 april tussen 12.00 & 15.00 uw bestelling afhalen aan de Hekkestraat 20 in Hofstade-Aalst.

Let op: u kunt enkel op de aangegeven dag en binnen dit tijdsvak uw bestelling afhalen! Bekijk de bestel-deadlines en afhaal dagen voor Vlaanderen en Wallonie op deze speciale pagina

Spontaan artikelen afhalen in Belgie is dus niet mogelijk. Deze locatie van Gadero bevat geen warehouse en geen showroom van Gadero. Bezorgen in heel Vlaanderen is uiteraard wel mogelijk en zelfs in Wallonië

afhalen hout belgie

Afhalen in Veldhoven (Nederland)

In Veldhoven, nabij Eindhoven en circa 20 kilometer van de grens tussen Vlaanderen en Nederland kunt u ook uw hout afhalen. Indien u uiterlijk vrijdag 25 maart om 17.00 uur uw bestelling plaatst, kunt u vrijdag 1 april tussen 12.00 en 15.00 uur uw bestelling afhalen aan de De Run 4444 in Veldhoven.

Let op: het adres betreft enkel een afhaallocatie waar geen showroom of bestelmogelijkheid is. Buiten de aangegeven afhaaldatums is er geen mogelijk tot afhalen tenzij afgesproken met onze klantenservice. U kunt ons daarvoor bereiken op 03 808 17 89 of via info@gadero.nl.

Let op, minimale afhaalbedrag bedrag is 50 euro.  Bekijk ook onze veel gestelde vragen pagina.