Hardhouten Plantenbak Taps 67 x 67 x 62 cm Prefab

Productnummer: LDS357536 Inclusief extra uitneembare bodemplank   |   Glad geschaafd Hardhout

€ 74,95 € 44,95 per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Hardhouten Plantenbak Taps 67 x 67 x 62 cm Prefab

  • Uniek Taps model
  • Kant en klaar geleverd
  • Glad geschaafd hardhout
  • Inclusief extra uitneembare bodemplank

Hardhouten Plantenbak Taps 67 x 67 x 62 cm Prefab

Op zoek naar een duurzame hardhouten plantenbak die geschikt is voor zowel kleinere bloemen als voor grotere planten? Deze taps toelopende hardhouten plantenbak heeft een buitenmaat van 67 x 67 cm, aan de bovenkant. De voetprint van deze Hardhouten Plantenbak Taps is 46 x 46 cm. De hoogte van deze moderne vierkanten bloembak van hardhout is ca. 62 cm. 

Hardhouten Plantenbak Taps is gemaakt van glad geschaafde hardhouten planken met een dikte van 1.5 cm die tevens beschikken over v-groeven. Verder is de bovenkant en onderkant fraai afgewerkt waardoor deze plantenbak een modern kararakter krijgt. Door het gebruik van het hardhout en de taps toelopende vorm heeft de plantenbak een warme uitstraling.

De plantenbak beschikt over een uitneembare bodemplank met een plantdiepte van ca. 50 cm. Daarnaast wordt Hardhouten Plantenbak Taps geleverd met een extra bodemplank voor kleinere planten met een plantdiepte van ca. 27 cm. Daarmee kunt u deze fraaie plantenbak gebruiken voor zowel kleine als voor grotere planten of bloemen.

Bestel nu hardhouten plantenbakken voor de beste prijs en met garantie bij de nummer 1 webshop Gadero. Let op: deze plantenbak wordt geleverd zonder worteldoek. Bestel deze er los bij. 

Bij los bestellen betaalt u slechts het klein pallettarief, de webshop berekent dit automatisch.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hardhouten Plantenbak Taps 67 x 67 x 62 cm PrefabHardhouten Plantenbak Taps 67 x 67 x 62 cm Kant en klaar geleverd Inclusief extra uitneembare bodemplank   |   Glad geschaafd Hardhout Ruim op voorraad
€ 74,95 € 44,95 per stuk incl. btw