Rustieke Plank Robinia Hardhout 2.0 x 15 x 250 cm

EUTR

Productnummer: VZ6165-20-150-2500   |   Lange levensduur, Duurzaamheidsklasse 1/2

€ 15,58 per stuk incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Rustieke Plank Robinia Hardhout 2.0 x 15 x 250 cm

  • Zeer duurzaam Europees hardhout
  • Ecologisch verantwoord, onbehandeld te gebruiken
  • Geschikt voor in en rond het water
  • Ook voor rustieke schuttingen en lage hekken
  • Niet altijd zuiver recht

Rustieke Plank Robinia Hardhout 2.0 x 15 x 250 cm

Zoekt u duurzame planken van Robinia hout? Deze 20 x 150 mm beschoeiingsplank is zeer geschikt voor het maken van horizontale beschoeiingen aan het water of als borderrand in uw tuin. De dikte van deze damwand houten plank is 2 cm en de breedte is 15 cm. Deze fijnbezaagde Robinia houten planken zijn 2,50 meter lang. U kunt deze planken monteren met slotbouten aan palen, zie verwante artikelen. 

Robinia is afkomstig van acaciabomen uit verantwoord beheerde EUTR bossen in Hongarije. Robinia hout is een houtsoort dat bekend staat om zijn goede samenwerking met water. Robinia hout is bijna net zo duurzaam als Azobe en Angelim Vermelho tropisch hardhout, beide duurzaamheidsklasse 1.

Robinia hout komt uit Europa en kent dus minder transportvervuiling dan de houtsoorten uit tropische landen. Daarnaast zijn de acaciabomen waar Robinia van afkomstig is verantwoord gekapt met herplanting. Bovendien hebben we geen impregneerbehandeling toegevoegd aan deze duurzame planken. Milieuverantwoord dus, intern noemen we dit ook wel het hout van de toekomst.

Deze planken van Robinia kunt u ook toepassen als tuinplank voor bijvoorbeeld uw schutting. Deze rustieke planken kunnen licht ruw zijn en montage op palen om de 50 cm is een must. Combineer uw order met Robinia houten palen. 

Bij het zagen van deze planken adviseren wij handschoenen te dragen en oogbescherming toe te passen. Sommige mensen reageren allergisch op de inhoudsstoffen. Na verwerking is dit niet meer aan de orde.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Duurzaam Robinia hardhouten beschoeiingsplank Rustieke Plank Robinia Hardhout 2.0 x 15 x 250 cm EUTR   |   Lange levensduur, Duurzaamheidsklasse 1/2
€ 15,58 per stuk incl. btw