Krijg een gratis kweektafel bij tuinkas Birdlip, Burford, Blockley of Bourton van Royal Well

Wat is een betere manier om het moestuin seizoen te starten dan met een leuke tuinkas actie? U krijgt namelijk bij aanschaf van een Royal Well tuinkas Birdlip, Burford, Blockley of Bourton één gratis kweektafel! De actie loopt tot en met 4 april en geldt alleen voor de geselecteerde modellen. 

  • Eén GRATIS geïntegreerde kweektafel bij aankoop van een tuinkas Birdlip, Burford, Blockley of Bourton
  • De kweektafel wordt meegeleverd in de maat en kleur van uw bestelde tuinkas
  • Wenst u 2 kweektafels, dan bestelt u tijdens de actieperiode 1 stuks mee met uw tuinkas
  • Let op!: kweekschappen (18 cm breed) zijn uitgesloten van deze actie
  • De duur van de actie is tot en met 4 april 2021
  • Levertijd van de geselecteerde tuinkassen ligt tussen de 5 - 10 weken

gratis kweektafel

Birdlip tuinkas

De birdlip tuinkas is de kleinste tuinkas met een degelijke stahoogte, hoewel deze tuinkas de kleinste ter wereld is, voelt dit absoluut niet zo. De tuinkas is gemaakt van hoogwaardig aluminium en kan desgewenst gecoat geleverd worden. De drempelloze dubbele schuifdeur heeft hoogte van 184 cm.

Burford tuinkas

Voor wie een iets groter model tuinkas wenst is er de Burford, deze tuinkas komt standaard met veiligheidsglas en een enkele schuifdeur. De dakramen zorgen voor een goede beluchting van uw tuinkas, voor perfecte luchtstroming bestelt u een louvreraam mee.

Blockley tuinkas

U heeft ervaring met tuinieren onder glas en bent toe aan een groter model tuinkas. Dan is de Blockley uw soort tuinkas. Deze ruime vrijstaande tuinkas wordt standaard geleverd in blank aluminium en met veiligheidsglas. Er zitten 4 dakramen in de tuinkas Blockley en de entree bestaat uit een dubbele schuifdeur. 

Bourton tuinkas

U bent een gevorderde hobbytuinder, u heeft de ruimte en wenst een grote tuinkas van top kwaliteit. Dan is de Bourton tuinkas van Royal Wel uw beste keuze. Deze grote tuinkas heeft een ruime opening met een dubbele drempelloze schuifdeur. Standaard geleverd in blank aluminium met veiligheidsglas, coating in groen of zwart en polycarbonaat zijn optioneel. 

Tuinkas inrichting

Een geïntegreerde kweektafel is een tafel die aan de binnenzijde van uw tuinkas bevestigt wordt. De kweektafel wordt standaard op maat geleverd bij uw tuinkas en kan op uw eigen gewenste hoogte ingesteld worden. Bij de tuinkassen Burford, Blockley en Bourton heeft de kweektafel een breedte van 63,2 cm bij de kleine tuinkas Birdlip heeft de kweektafel een breedte van 40 cm. 

Tuinkas Blockley 108 - 256 x 318 x 253 cm - zwarte coating - veiligheidsglas

Tuinkas Birdlip 84 - 148 x 256 x 213 cm - groene coating - veiligheidsglas

Tuinkas Burford 106 - 194 x 318 x 230 cm - zwarte coating - veiligheidsglas