Logo Gadero
service

Geborstelde Eiken Houten Parket Vloeren

Wilt u een houten vloer met net dat beetje extra karakter in huis halen? Hier vindt u alle geborstelde parket vloeren van verschillende gerenomeerde merken als FloerQuick Step & Meister. Door uw parket vloer te borstelen, waarbij het zachte hout uit de toplaag wordt geborsteld, ontstaat er een prachtige houtnerf in uw witte, grijze, naturel, of zwarte parket vloer. Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

De geborstelde houtnerfen zijn daarbij goed terug te voelen in de eiken toplaag van de houten vloer. Een geborsteld duoplank parket is dan ook zeer populair. Door deze geborstelde structuur te combineren met een kleur olie of behandeling naar wens ontstaat er een unieke parket vloer waarbij de kleur op prachtige wijze achter blijft in het geborstelde eiken. Bij houthandel Gadero kunt u de geborstelde eiken parket vloeren laten leggen door een professional. Bekijk hiervoor de Gadero Legservice

Kiest u voor een geborsteld parket dan staat u voor nog een andere belangrijke keuze. Deze vloeren kunnen namelijk in een standaard Lamelparket patroon worden gelegd of gaat u toch voor het authentieke Visgraat parket. Met het borstelen van uw eiken parket kunt u alle kanten op. Zo kan deze behandeling ook uitstekend worden gecomineerd met het verouderen of roken van de houten vloer. Bent u er nog niet uit? Bekijk hier een greep van alle mogelijkheden die wij u kunnen bieden met betrekking tot houten vloeren.