Filters:

  • Breedte
  • Diepte

Gardendreams Expert Edition

De Expert Edition van Gardendreams is voor iedereen die nog iets meer zoekt dan de Legend Edition. De Expert modellen kenmerken zich door de fraaie afwerking en het feit dat de Expert Edition overkapping 6 meter kan overbruggen met maar 2 hoekstaanders. Zo heeft u dus vrij zicht over uw tuin, ook als u een grotere overkapping gaat plaatsen. De Expert Edition heeft minder staanders nodig, omdat deze is uitgerust met een extra grote goot. De staander minder zorgt niet alleen voor een vrijer zicht, u heeft ook meer mogelijkheden om uw veranda of tuinkamer flexibel in te delen. Gadero biedt de Expert Edition in verschillende modellen aan. U vindt alle verkrijgbare varianten hieronder.

Luxe aluminium veranda

Door de toevoeging van de giga goot krijgt de Expert Edition een zeer robuuste uitstraling. Deze grote 14.9 x 21.2 cm dakgoot is zeer stabiel en zorgt ervoor dat de overkapping meer meters kan overbruggen zonder dat er een extra staander nodig is. Bovendien zijn de Expert Edition overkappingen zeer fraai afgewerkt, wat uw aluminium veranda een luxe uitstraling geeft. Bij Gadero hebben we de Expert Edition modellen van Gardendreams in verschillende kleuren en afmetingen in het assortiment. Bovendien heeft u ook de keuze uit 3 types dakbedekking: helder of melkwit polycarbonaat en echt glas. 

Expert Edition aluminium overkapping

Is dit niet de aluminium overkapping die u zocht? Voor budget aluminium veranda’s kijkt u bij de Easy Edition van Gardendreams of bij de Legend Edition, wat de goedkopere versie van deze overkapping is zonder giga goot. 
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode