Kijk mee met het Gadero TV Live Event!

Heeft u net als wij genoten van het eerste Gadero TV Live event? Of kon u niet live kijken, maar wilt u toch graag inspiratie op doen? Kijk dan nu ons live event terug op YouTube

Wat kunt u verwachten van Gadero TV Live?

Na een succesvolle eerste editie gaan wij op zaterdag 4 september om 16:00 uur voor de tweede keer live op YouTube! Zet het in uw agenda. Deze keer vanuit onze showroom in Breukelen. Eigenaar Henk Jan vertelt u alles over de laatste tuintrends en laat u het gehele showterrein zien. Zo krijgt u genoeg inspiratie om zelf aan de slag te gaan! Bovendien heeft u voor en tijdens de uitzending de kans om vragen te stellen aan onze experts, zodat uw tuinproject gegarandeerd een succes wordt.

Een terugblik op het Gadero TV live event in Meppen

Gadero TV Live

Op zaterdag 13 maart was Gadero TV Live en kon u mee kijken op ons showroom terrein in Meppen. Vanwege het succes zullen wij dus op zaterdag 4 september vanaf 16.00 uur het tweede Gadero live event uitzenden.

Inspiratie tuin 2021

Kijkt u uit naar de live uitzending en wilt u alvast wat inspiratie opdoen? Lees dan onze blog over de tuintrends van 2021. Daarnaast bieden wij ook een aantal magazines aan, waarbij we meer informatie geven over onze meest verkochte producten. Wat dacht u bijvoorbeeld van het vlonder, blokhut of sierbestrating magazine? Schrijf u nu in en ontvang onze informatieve magazines helemaal gratis!

Showroom Gadero Breukelen

Een sneakpreview van het showterrein in Breukelen