Gadero Hout

Gadero tuinhout is voor de consument die gaat voor een aantrekkelijk prijs en zoekt naar een gewoon goede kwaliteit. Gadero biedt zowel geimpregneerd hout, composiet als hardhout producten aan. Tevens is het lariks douglas programma van Gadero zeer populair. Hierin vallen zowel bezaagd (niet geschaafd, iets ruw) als goedkope variant en glad geschaafd voor wie niet van splinters houdt. 

Gadero levert exclusief Gadero hout en is daardoor in staat zowel hardhout als naaldhout van Gadero aantrekkelijk geprijsd aan te bieden.

Wilt u goedkoop tuinhout bestellen van voldoende - goede kwaliteit? Kies voor een ruim assortiment planken, palen, balken, schermen en kant en klare artikelen van Gadero. 

Als alternatief bieden wij het kwaliteitsassortiment van Fesca en Elephant. Elephant is gespecialiseerd in hardhout, de artikelen van Fesca zijn vergelijkbaar met Gadero tuinhout.

Bij Elephant hout uit ons assortiment worden bovendien alle artikelen binnen, overdekt en geconditioneerd opgeslagen. Fesca hout is tot slot gespecialiseerd in onder hoge druk geimpregneerd tuinhout. Het aantal Kilo impregneermiddel per behandeling ligt circa 20% hoger dan bij Gadero tuinhout.

Bekijk ook Yarinde.com