Floer Visgraat PVC - Verlijmbare Visgraat PVC Vloeren

Een visgraat PVC vloer met een unieke eiken design afgewerkt met een luxe micorvelling aan alle zijden? Met de Floer Vigraat PVC serie bent u helemaal voorzien! Het visgraat PVC is nauwelijks van een echte eiken parket vloer te onderscheiden. Dankzij de Register Embossed 3D structuur die is aangebracht op de PVC stroken voelt u het eiken patroon uitstekend terug in de parket vloer. Met een ijzersterke slijtlaag zijn deze vloeren zeer populair bij gezinnen met jonge kinderen. Daarnaast is het Floer visgraat uitsluitend geproduceerd uit schadevrije stoffen waardoor u zich dus geen zorgen hoeft te maken over een ongezond binnenmillieu. De visgraat PVC vloeren zijn namelijk zelfs voorzien van het REACH certificaat. Dit certificaat betekend dat de PVC stroken vergelijkbaar "schoon" geproduceerd worden als kinderspeelgoed! Bovendien is het visgraat PVC volledig waterbestendig en kan het ook in "natte" ruimtes als de badkamer worden toegepast. Ontdek de premium visgraat PVC collectie van Floer. Door Gadero tegen de scherpste prijs gratis bij u thuis geleverd! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2!

 

Floer Visgraat PVC - Voordelen Video

Egale Ondergrond

Bij PVC is het van wezenlijk belang dat de bodemvloer waar het Floer Visgraat PVC op wordt verlijmd vlak en egaal is. Wanneer er oneffenheden in de bodemvloer aanwezig zijn kunnen deze terug komen in het vloeroppervlak. In de meeste gevallen is het dan ook te adviseren om uw ondergrond eerst te egaliseren met egaline. Daarna kan de vloer geplaatst worden en kunt u gaan genieten van uw prachtige eiken visgraat PVC vloer.

Onderhoudsarm PVC

Door de onderhoudsarme PVC stroken is groot onderhoud van uw vloer nauwelijks van toepassing. Het reinige van de vloeren kan gemakkelijk worden uitgevoerd door de vloer te dweilen of af te nemen met een natte doek. Bij intensief huishoudelijk gebruik krijgt u een fabrieksgarantie van 15 jaar op deze visgraat vloeren. Het Floer visgraat PVC kan tevens worden toegepast in uw commerciële ruimte. Houdt er in dat geval rekening mee dat er in dat geval een fabrieksgarantie van 5 jaar van toepassing is. Het visgraat PVC is uiterst dun geproduceerd en daarmee zeer geschikt om te plaatsen op een vloerverwarming.

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode