Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mat Wit Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

Productnummer: FL1002-V-L-MAT Laminaat klasse 33 / AC 6   |   Eenvoudig te leggen dankzij Fastclick verbinding

Adviesprijs
€ 37,95 € 36,05 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mat Wit Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

  • Extra sterk A-kwaliteit laminaat - Frans geproduceerd
  • Lage warmte weerstand voor vloerverwarming (0,09 k/w m2)
  • 35 jaar garantie
  • Afgewerkt met omlopende V-groef

Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mat Wit Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm

IJzersterk visgraat

Bent u helemaal weg van een visgraat patroon vloer maar vindt u een echte eiken vloer aan de dure kant? Of zoekt u een visgraat vloer maar heeft u geen behoefte aan intensief en periodiek onderhoud van een eiken visgraat parket? Dan is Floer Visgraat Laminaat serie een uitstekend alternatief! Deze vloer heeft een garantie van maar liefst 35 jaar na aankoop en is ijzersterk geproduceerd! De visgraat laminaat vloer is daardoor zelfs zeer geschikt voor gebruik voor bedrijven en wordt veel toegepast in bijvoorbeeld winkelpanden of horeca. De dikke plankmaat van 12 mm heeft een lengte en breedte van 64 x 14,3 cm. Dit geeft de eiken visgraat laminaat vloer de echte klassieke uitstraling van een patroonvloer. Bovendien is het Floer visgraat laminaat met een lage warmte weerstand van 0,09 k/w m2 zeer geschikt voor vloerverwarming.

Laminaat of echt eiken?

De Floer Mat Wit Eiken Visgraat Laminaat planken worden geleverd met een prachtige rondomlopende V-groef. Dankzij deze groef wordt iedere individuele plank nog eens op een fraaie wijze in het zonnetje gezet. Naast deze authentieke groef is de natuurlijke structuur van het eiken nauwelijks te onderscheiden van een echte geschaafde en wit geoliede visgraat parket vloer. Met deze unieke Visgraat Laminaat Mat Wit Eiken vloer bent u dus verzekerd van een natuurlijke eiken vloer met de uitstraling van echt hout. Naast deze natuurlijke look is deze vloer ook voorzien van een keiharde toplaag, en vraagt het laminaat geen onderhoud. Zijn er toch enkele vlekken of vuil op de visgraat vloer terecht gekomen? Geen enkel probleem. U kunt deze visgraat laminaat vloer namelijk zonder problemen dweilen of afnemen met een vochtige doek!

In het echt bekijken?

Wilt u deze visgraat laminaat mat wit eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in het dorpje Breukelen. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer!

Video visgraat laminaat leggen

Eenvoudig leggen

Bij visgraat laminaat ontstaan veel verbindingen, dit maakt een stabiele ondergrond extra belangrijk!  Zorg daarom voor een vlakke ondergrond en een druksterke ondervloer.

Het plaatsen van Eiken Visgraat vloer is een specialistisch karwei. Wij raden in de meeste gevallen dan ook aan om een Eiken Visgraat parket te laten leggen door een professional. Echter brengt deze vakman vaak hoge kosten met zich mee. Dankzij de gemakkelijke Fastclcik klik verbinding die is aangebracht op deze visgraat laminaat vloeren kunt u de linkse en rechtse delen gemakkelijk leggen. Hierdoor krijgt u niet alleen een nog sterkere band met de vloer maar bespaart u ook hoge kosten. Om het leggen te ondersteunen leveren wij een punt sjabloon mee om te starten met de eerste visgraat banen, zie onderliggende afbeelding. Hier kunt u de linkse en rechtse delen eenvoudig tegenaan leggen. Gebruik altijd een geschikte ondervloer voor laminaat! Gaat u de vloer zelf leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Met laminaat klasse 33 AC 6 is dit visgraat laminaat in de kleur Mat Wit Eiken zeer geschikt voor bedrijven en andere projecten.

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment visgraat laminaat vloeren.

Verschillende Legpatronen Floer Eiken Visgraat Laminaat Vloeren


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mat Wit Eiken - Natuurlijke visgraat vloeren Product Floer Visgraat Laminaat Vloer - Mat Wit Eiken 64 x 14,3 x 1,2 cm Laminaat klasse 33 / AC 6   |   Eenvoudig te leggen dankzij Fastclick verbinding Op voorraad
€ 36,05 Per m2 incl. btw