Filters:

  • V-groef
  • Kleur
  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Floer Visgraat Click PVC Vloer - Meest populair legpatroon

Bij ons vindt u de meest innovatieve Visgraat PVC vloeren met handige klik verbinding van het merk Floer. Het Click Vinyl is gemakkelijk te plaatsten in tegenstelling tot een verlijmde visgraat patroon PVC vloer. De legmethode van deze vloeren zijn vergelijkbaar met het leggen van een visgraat laminaat vloer. U geeft het laatste tikje voor complete bevesting met een rubber hamer. Het Visgraat Click PVC van het Nederlandse vloeren merk Floer is verkrijgbaar in verschillende realistische eiken hout patronen.

De Floer Visgraat Patroon Click Rigid Core PVC planken zijn waterbestendig en geschikt voor plaatsing in vochtige ruimtes. De Floer Visgraat Click Rigide Klik PVC Vloeren zijn voorzien van een ijzersterke kras- slijtvaste toplaag. Deze toplaag heeft een dikte van 0,55 mm en door het gebruik van een speciale UV-protectielaag blijven de PVC stroken er na vele jaren nog prachtig uitzien. De Visgraat Click PVC stroken zijn flexibel en dankzij de harde steenminiralen plankopbouw zeer sterk en stabiel.

Deze vloerdelen worden standaard geleverd met fabrieksgaranteiie van maar liefst 20 jaar!. Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Rigid Click PVC ondervloer.

De Visgraat Click PVC vloeren hebben een natuurlijke eiken hout look, hierdoor zijn deze Vinyl vloeren moeilijk te onderscheiden van lamel parket vloeren. Deze schitterende vloerdelen zijn uitstekend voor gebruik met vloerverwarming. De vloerdelen zijn geproduceerd met een totale dikte van 5 mm waardoor de vloerdelen weinig warmteweerstand bieden voor aangename warme vloer.

Het Visgraat Click PVC vloer delen blijven stevig met elkaar verbonden dankzij de i4F klik systeem. Hierdoor plaatst u de PVC planken snel en eenvoudig dankzij de geavanceerde klik systeem van Floer.

Voor het beste resultaat raden wij u een geschikte ondervloer aan voor het plaatsen van Click PVC & Vinyl vloeren. Gebruik voor het zwevende plaatsing van een Floer Visgraat Click PVC vloer de bijhorende Rigid Click PVC ondervloer. Bovendien is het Floer Click PVC Eco-vriendelijk geproduceerd en heeft het de laagste Emissiewaarde (A+)! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2! 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar tot 17:00

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode