Filters:

  • Lengte
  • Breedte
  • Dikte

Floer Tegel Click PVC Vloer - Plavuizen PVC Tegels!

De Floer Tegel Click PVC vloeren hebben een realistisch plavuizen Beton look, maar met de voordelen van PVC. Het Click Vinyl is ontwikkeld met de laastste technologie, waardoor u verzekerd bent van de beste kwaliteit! De moderne Tegel PVC vloerdelen zijn eenvoudig zelfstandig te leggen dankzij de gemakkelijke laminaat klik verbinding.

De Floer Click PVC tegels zijn uiterst sterk dankzij het gebruik van een Rigide Core laag. Rigid Core betekend dat er steenminiralen zijn verwerkt in de click vinyl delen wat er voor zorgt dat de panelen uiterst sterk en stabiel blijven liggen. Deze premium vloer tegels zijn bovendien 100% waterbestendig, hierdoor zijn de vloerdelen toepasbaar in het gehele huis en zelfs in de vochtige ruimtes. De Floer Rigid Click Rigid Klik PVC Tegel Vloer is voorzien van een uiterst krasbestendige toplaag. Deze toplaag is met een dikte van 0,55 mm bestand tegen krassen en heeft ook een speciale UV-protectielaag. 

Er zit standaard een fabrieksgarantie op deze vloerdelen van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Rigid Click PVC ondervloer.

De duurzame Klik PVC vloeren van Floer kunnen eenvoudig zeelfstandig gelegd worden. De Floer Tegel Click PVC vloeren worden net als een laminaat vloer zwevend geplaatst. Door deze legwijze is het leggen van PVC vloeren nog nooit zo makkelijk geweest. Gebruik voor het plaatsen van een Floer Click PVC vloer de bijhorende Rigid Click ondervloer voor het beste resultaat!

Deze kwaliteit Click PVC Tegels is geproduceerd met een totale dikte van maar slechts 5 mm! Dit betekend dat deze PVC vloeren uitstekend zijn voor gebruik met vloerverwarming en verkoeling, dankzij de zeer lage warmte weerstand. De Floer Tegel Click PVC worden Eco-vriendelijk geproduceerd en hebben de laagste Emissiewaarde (A+)!

Bij Gadero betaalt u geen verzendkosten en ontvangt u de beste service bij uw aankoop van een nieuwe vloer.
Let op!: voor losstaande bestellingen geldt een minimale afname hoeveelheid van 10 m2! 
Wilt u een van deze Tegel vloeren in echt zien? Bestel gemakkelijk een proefmonster aan via de product pagina of kom langs bij voorkeur op afspraak in onze showroom te Breukelen!
 

Gadero.be 03 - 808.1789 We zijn vandaag bereikbaar per e-mail

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode