Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Licht 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1024-GV   |   Kleurenmix   |   Register Embossing

Adviesprijs
€ 23,95 € 22,75 per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Licht 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

  • Meer kleuren planken
  • 20 jaar garantie
  • 4-zijdige V-groef
  • Verouderde look

Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Licht 128,5 x 19,2 x 0,8 cm

De laminaat serie Floer Sloophout Laminaat Versleten Planken Licht (LxBxD) 128,5 x 19,2 x 0,8 cm is een vloer met een echte retro look. Deze vloer bestaat uit laminaatplanken met verschillende lichte kleuren. De prachtige 4 zijdige V-groef zorgt ervoor dat er een oogstrelend geheel wordt gevormd.

Dit laminaat wordt geproduceerd in de fabiek in Duitsland waar het A-merk Floer strakke controles uitvoert op het productieproces. Dit is dan ook één van vele redenen waarom Floer u een garantie van maar liefst 20 jaar biedt!

Op de Floer sloophout laminaatdelen wordt een krasbestendige toplaag aangebracht. Dit zorgt voor een zeer sterke en onderhoudsarme laminaatvloer. Tevens is deze laminaatvloer waterbestendig waardoor de vloer in elke ruimte gelegd kan worden.

In het echt zien?

Wilt u deze sloophout lamminaat versleten planken licht, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers voldoende tijd hebben van dienst te zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer thuis bij de meubels kan bekijken en een beter beeld kan krijgen van de kleur en details van de vloer! 

Laminaat laten leggen

Het gemakkelijke Fastclick ysteem zorgt ervoor dat het laminaat zonder problemen zelfstandig geplaatst kan worden. Mocht u de vloer niet zelfstandig willen leggen dan kunt u gebruik maken van onze Legservice. Wanneer u de Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Licht gaat plaatsen, adviseren de vloerspecialisten van Gadero de vloer te leggen op een bij uw persoonlijke situatie aansluitende ondervloer. Op deze wijze kunt u maximaal genieten van uw vloer en bijvoorbeeld een vloerverwarming of vloerverkoeling.

Handige tips & instructies

Bent u geïnteresseerd in deze hoogwaardige onderhoudsarme laminaat vloer en heeft u nog enkele vragen of heeft u vragen over een ander product dat wij aanbieden? Dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met één van onze vloerspecialisten.

Gaat u de laminaatvloer zelf leggen? Dan hebben wij alvast een aantal handige tips en instructies voor u die kunnen ondersteunen bij het leggen van laminaat. De Floer Sloophout laminaat vloer kan zowel particulier als commercieel worden toegepast. Deze laminaatvloer valt dan ook in laminaat klasse 32. 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Licht 128,5 x 19,2 x 0,8 cm Floer Sloophout Laminaat Vloer Versleten Planken Licht 128,5 x 19,2 x 0,8 cm De Blauwe Engel   |   Kleurenmix   |   Register Embossing Op voorraad
€ 22,75 per m2 incl. btw