Floer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-DWI   |   10 jaar garantie   |   Natuurgetrouwe houtstructuur

€ 23,95 Per m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

  • Eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers
  • Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Kindvriendelijk PVC, REACH certificaat

Floer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm

De Floer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken is een warme PVC strook met een fraaie eiken uitstraling. Dit A-kwaliteit PVC valt in gebruiksklasse 33 en is dus geschikt voor zowel intensief particulier gebruik. Dankzij de duurzame 0,55 mm dikke slijtlaag is dit PVC uiterst krasbestendig en dit onderstreept dan ook nog eens de hoge kwaliteit van het PVC. We geven dan ook een garantie van 15 jaar op deze PVC vloeren. Daarnaast bezorgen we al het PVC, laminaat en parket GRATIS bij u aan huis!

De fraaie sfeer van deze plank wordt gecreëerd door gebruik te maken van een natuurgetrouw houtdesign. Daarnaast is deze houtdesign voelbaar in de toplaag waardoor het lastig is om dit PVC te onderscheiden van een echte houten plank. Daarnaast zijn deze Floer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken vloerdelen voorzien van een zeer dunne opbouw. Dit zorgt ervoor dat deze PVC planken zeer geschikt zijn voor gebruik bij vloerverwarming. De ultra lage warmteweerstand van de PVC stroken ligt namelijk rond de 0,025 m2 K/W. 

De PVC vloer wordt geproduceerd van duurzame materialen vrij van weekmakers. Het REACH keurmerk laat zien dat deze PVC vloer minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Daarom is het een zeer kindvriendelijke product wat bijdraagt aan een gezonde en verantwoorde levenstijl. Het Floer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken is waterbestendig en kan dus worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer of in de keuken. Daarnaast is dit PVC ook eenvoudig te reinigen met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Tevens voelen de PVC vloerdelen warm en zacht aan uw voeten. Het ultieme woongenot komt met deze vloer dus weer iets dichter bij. Zorg bij het leggen voor een vlakke ondervloer en verlijm de PVC delen met de Eurocol 640 lijm voor het beste resultaat. Heeft u vragen over deze of onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met ons!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm ProductFloer Dorpen PVC Dodewaard Donker Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm REACH   |   10 jaar garantie   |   Natuurgetrouwe houtstructuur Ruim op voorraad
€ 23,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u