Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

REACH

Productnummer: FL3003-DWI   |   100% waterbestendig   |   Natuurgetrouwe houtstructuur

Adviesprijs
€ 34,95 € 33,20 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

  • Eco-vriendelijk geproduceerd zonder weekmakers
  • Zeer geschikt voor gezinnen met jonge kinderen
  • 15 jaar fabrieksgarantie
  • Kindvriendelijk PVC, REACH certificaat

Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm

De Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken is een warme PVC strook met een fraaie eiken uitstraling. Dit A-kwaliteit PVC valt in gebruiksklasse 33 en is dus geschikt voor zowel intensief particulier gebruik. Dankzij de duurzame 0,55 mm dikke slijtlaag is dit PVC uiterst krasbestendig en dit onderstreept dan ook nog eens de hoge kwaliteit van het PVC. We geven dan ook een garantie van 15 jaar op deze PVC vloeren. Daarnaast bezorgen we al het PVC, laminaat en parket GRATIS bij u aan huis!

De fraaie sfeer van deze plank wordt gecreëerd door gebruik te maken van een natuurgetrouw houtdesign. Daarnaast is deze houtdesign voelbaar in de toplaag waardoor het lastig is om dit PVC te onderscheiden van een echte houten plank. Daarnaast zijn deze Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken vloerdelen voorzien van een zeer dunne opbouw. Dit zorgt ervoor dat deze PVC planken zeer geschikt zijn voor gebruik bij vloerverwarming. De ultra lage warmteweerstand van de PVC stroken ligt namelijk rond de 0,025 m2 K/W. 

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze PVC Nispen Natuurlijk Eiken of een andere vloer van Floer in het echt zien? Dan bent u van harte welkom bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, Maak bij voorkeur een afspraak, zodat u gelijk geholpen kan worden zonder dat u hoeft te wachten. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen, zodat u thuis kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur en toplaag van de PVC vloer.


De PVC vloer wordt geproduceerd van duurzame materialen vrij van weekmakers. Het REACH keurmerk laat zien dat deze PVC vloer minstens net zo veilig is als kunststof kinderspeelgoed. Daarom is het een zeer kindvriendelijke product wat bijdraagt aan een gezonde en verantwoorde levenstijl. Het Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken is waterbestendig en kan dus worden toegepast in bijvoorbeeld de badkamer of in de keuken. Daarnaast is dit PVC ook eenvoudig te reinigen met de standaard huis, tuin en keuken schoonmaakmiddelen. Tevens voelen de PVC vloerdelen warm en zacht aan uw voeten. Het ultieme woongenot komt met deze vloer dus weer iets dichter bij. Zorg bij het leggen voor een vlakke ondervloer en verlijm de PVC delen met de Eurocol 640 lijm voor het beste resultaat. Heeft u vragen over deze of onze andere vloerdelen? Zoek gerust contact met ons!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken Vloer 121,9 x 22,86 x 0,25 cm Product Floer Dorpen PVC Nispen Natuurlijk Eiken Vloer 121.9 x 22.86 x 0.25 cm REACH   |   100% waterbestendig   |   Natuurgetrouwe houtstructuur Op voorraad
€ 33,20 Per m2 incl. btw