Floer Steden Laminaat Weesp Witbeige Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

De Blauwe Engel

Productnummer: FL1002-Weesp   |   24,4 cm breed laminaat!   |   Voelbare houtstructuur dankzij Register Embossing

Adviesprijs
€ 30,95 € 29,40 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Steden Laminaat Weesp Witbeige Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

  • Waterbestendige toplaag
  • Onderhoudsarm laminaat
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Eenvoudig te leggen dankzij variclick

Floer Steden Laminaat Weesp Witbeige Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm

De Floer Steden laminaat planken Weesp Witbeige Eiken kleur zijn fraaie lichte eiken planken met een sfeervolle en voelbare houtstructuur. De 24,4 cm brede(!) planken zijn voorzien van zowel een anti kras-laag als een vuil- en vochtwerende toplaag. Dit zorgt ervoor dat dit laminaat zowel duurzaam als onderhoudsarm is en levert u een hoog gebruikersgemak. We geven dan ook een garantie van 25 jaar op deze Weesp Witbeige planken. We bezorgen daarnaast alle vloerdelen GRATIS bij u thuis!

Met het eenvoudige Variclic klik-systeem bevestigt u de planken makkelijk aan elkaar. Deze klikverbinding zorgt voor plezier tijdens het leggen van de laminaat vloer Weesp Witbeige Eiken. Bovendien kunt u deze laminaat vloer gebruiken in combinatie met een vloerverwarming. Denkt u bij het leggen van de vloer dat u de vloer legt om een daarvoor meest geschikte ondervloer. Bij het leggen van het laminaat op de vloerverwarming adviseren wij om rekening te houden met de aangegeven instructies voor het laminaat leggen op vloerverwarming. Bent u van plan dit laminaat zelf te leggen? Lees hier instructies voor het leggen van laminaat. Mocht u besluiten het laminaat niet zelfstandig te leggen dan kunt u gebruik maken van onze legservice.

De vloer in het echt zien?

Wilt u deze laminaat Weesp witbeige eiken, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt komen bekijken? Dat kan bij onze mooie showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, dan wordt u altijd dicrect geholpen door een van onze specialisten. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u kunt kijken of de vloer mooi bij uw interieur past en zodat u een beter beeld kan krijgen van de kleur, toplaag en details van de vloer!

De 8 mm serie laminaat van Floer is voorzien van een V-groef. Deze V-groef is aan alle zijden van de laminaat planken aangebracht en zorgt voor een extra luxe uitstraling. Deze laminaat vloeren vallen onder de laminaat gebruikersklasse 32 wat betekent dat deze laminaat vloeren ook commercieel gebruikt kunnen worden. Heeft u vragen over dit laminaat of heeft u hulp nodig bij het berekenen van de benodigde materialen? Neem dan contact met ons op. Onze vloerspecialisten denken en rekenen graag met u mee!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Steden Laminaat Vloer Weesp Witbeige Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm product Floer Steden Laminaat Weesp Witbeige Eiken 128.8 x 24.4 x 0.8 cm De Blauwe Engel   |   24,4 cm breed laminaat!   |   Voelbare houtstructuur dankzij Register Embossing Op voorraad
€ 29,40 Per m2 incl. btw