Floer Landhuis Laminaat Vloer Warmgrijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-WWWE   |   Extra Breed   |   Waterproof laminaat

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Warmgrijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • 20 jaar fabrieksgarantie
  • Geschikt voor vloerverwarming
  • Duitse A-Kwaliteit
  • Waterbestendig

Floer Landhuis Laminaat Vloer Warmgrijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Warmgrijze Eik 

Wilt u een unieke laminaat vloer, van hoge kwaliteit, gemakkelijk te leggen en een geschikte vloer voor uw vloerverwarming? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Warmgrijze kleur bent u helemaal voorzien! Deze vloer kan dankzij het geavanceerde Variclick systeem gemakkelijk en snel door iedere doe-het-zelf'er gelegd worden. De Landhuis Laminaat Serie van het Nederlansde vloerenmerk is uniek. De breedte van 32,8 cm is bijna niet te vinden in Nederland. Deze extra brede laminaat planken zorgen in combinatie met het Warme design van het laminaat dat u een prachtige vloer verkrijgt. Het brede laminaat wordt in Duitsland geproduceerd uit duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen. Als blijk van deze hoge kwaliteit krijgt u een garantie van maar liefst 20 jaar aangeboden op deze vloer. 

Voelbare houtstructuren

De houtstructuren die aanwezig zijn in de vloer zijn terug te voelen in de toplaag. Dit maakt de vloer nauwelijks te onderscheiden van een echte eiken vloer. Mocht u besluiten de laminaat vloer niet zelf te gaan leggen bieden wij u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze uitgebreide Legservice. Het Warmgrijze Eiken Extra Brede Laminaat is voorzien van een 2-zijdige V-groef. Er is langs de lange zijden van de plank een kleine velling is aangebracht. Dankzij deze groef worden de brede planken nog eens fraai benadrukt in de totale vloer. Legt u de vloer op vloerverwarming? Geen probleem, zorg dan dat u de vloer op onze vloerverwarming geschikte ondervloer legt en geniet optimaal van de vloer en uw verwarming. De toplaag van het warme Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Het Landhuis Laminaat van Floer valt dan ook in gebruikersklasse 32.

Deze vloer komen bekijken?

Wilt u deze Warmgrijze  Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Wilt u kijken of de vloer bij uw interieur past?, dan kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen.  

Waterbestendig laminaat

Naast de erg hoge gebruikersklasse, zijn deze vloeren ook nog eens zeer waterbestendig. De vloeren worden namelijk standaar geproduceerd met een waterwerende coating. De Landhuis Laminaat Vloer in het Warmgrijze Eiken design is voorzien van het Blauwe Engel keurmerk. De levertijd van deze vloeren is dankzij onze grote voorraad zeer kort. Heeft u de vloer op korte termijn nodig? Laat het ons weten via telefoon of per mail! Heeft u vragen of opmerkingen over een van onze extra brede laminaat vloeren? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier alvast een aantal tips en instructies voor het leggen van deze of andere laminaat vloeren

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Warmgrijze Eik extra breed perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Warmgrijze Eik 128,8 x 32,8 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Extra Breed   |   Waterproof laminaat Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. btw