Logo Gadero
service

Floer Landhuis Laminaat Vloer Onbehandelde Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer
FL1023-LLOE
Extra Breed Laminaat
Natuurlijke Onbehandeld Eiken Uitstraling
floer_landhuis_laminaat_vloer_onbehandelde_eik_product_1
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_2_1
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_10_1
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_4
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_6
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_5_1
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_7
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_14_1
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_sfeer_16_1
floer_landhuis_laminaat_vloer_onbehandelde_eik_product_waterbestendig_1
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_product
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_front
floer_landhuis_laminaat_onbehandelde_eik_detail
Per m2

30,45

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
128,8 cm
Breedte
32,8 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Natuurlijke eiken uitstraling

  • Extra breed laminaat

  • Water- en krasbestendig

  • Made in Germany, Duitse topkwaliteit

  • Er geldt een minimale afname van 10 m2

Specificaties

Kleur
Beige
Lengte
128,8 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
32,8 cm
Jaren garantie
20 jaar
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Behandeling
Anti kras
Patroon
Extra breed
V-Groef
2-V

Floer Landhuis Laminaat Vloer Onbehandelde Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Onbehandelde Eik

U zoekt extra breed laminaat voor een aantrekkelijke prijs en van hoge kwaliteit? Deze Onbehandelde laminaat vloer dankt zijn populariteit aan zijn Extra Brede design in combinatie met de Natuurlijke uitstraling. Daarnaast is de vloer ook nog eens aan de lange zijden afgewerkt met een subtiele groef. De lichtbruine tint is een natuurlijke basis waarbij uw meubelen niet zullen verbleken en donkere kleuren extra goed uitkomen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan zwart of antraciet gecoate stalen details in uw woning. Breed laminaat is de trend. Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Onbehandeld Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer met een rustgevende en natuurlijke uitstraling!

Duurzaam geproduceerd Landhuis Laminaat!

De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd door het A-merk Floer. De toplaag van dit laminaat heeft een uniek design. De Onbehandelde Eiken kleur in combinatie met het rustieke karakter van het extra brede laminaat vloer biedt een natuurlijke look.

Is dit niet de kleur laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Fraaie toplaag, maatvast 32,8 cm breed

De oppervlaktestructuur van het rustige laminaat is voelbaar in de toplaag waardoor de vloer niet of nauwelijks te onderscheiden is van een parketvloer. De planken zijn allen voorzien van een luxe V-groef aan de lange zijden. Met deze groef en het doorlopende patroon legt u oneindig lange banen en valt de 32,8 cm breedte van dit landhuis laminaat nog eens extra op! Het Floer Landhuis Onbehandelde Eik laminaat is zeer eenvoudig te verwerken tot een strakke eigentijdse vloer dankzij de Europese Variclick verbinding van Floer. Samen met de maatvaste laminaat delen maakt de Variclick verbinding het leggen van dit bruine eiken laminaat zeer eenvoudig. Bovendien is de kans op kieren minimaal. Dit is die Europese topkwaliteit die u zoekt!

Wij bieden u de mogelijkheid om de vloer zelfstandig te leggen echter kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming.

Trap Overzettreden in dezelfde eiken kleur

Wilt u de Landhuis Laminaat - Onbehandelde Eik vloer overeenkomen met uw trap? Dat kan! Floer heeft nu ook gelijk aan de vier populairste Landhuis Laminaat vloeren, zoals de Onbehandelde Eik. De Overzettreden hebben dezelfde krasbestendigheid als het Landhuis laminaat. Het Landhuis Laminaat kan tevens als stootbord gebruikt worden! Kies voor het Trap Overzettreden Onbehandelde Eik om een eenheid in de trap te creëeren.

In het echt beleven?

Wilt u deze Onbehandelde Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt beleven? Dat kan bij onze showroom in de centraal gelegen stad Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers te allen tijde voor u klaar kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Kras- en waterbestendig extra breed laminaat

De toplaag van het Onbehandelde Eiken Floer laminaat is uitermate krasbestendig en dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen en ruimtes waar veel geleefd wordt. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 20 jaar worden gegeven op deze . Daarnaast zijn deze laminaat delen Water Proof geproduceerd. Dankzij deze watervaste productie is het laminaat tot in de groef waterbestendig gecoat. Dit betekend dat de vloer tot maar liefst 4 uur waterafstotend is! Het Onbehandelde Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op!

Instructievideo voor het leggen

Bekijk onderstaande video voor het leggen van deze Floer extra brede laminaat vloer. We geven u allerlei tips & tricks, zoals bij het kiezen van een ondervloer. Mocht u besluiten dit prachtige laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren.
Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Bijbehorend bij dit product