Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LLRB 25 jaar garantie   |   Duits geproduceerd

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • 32 cm breed laminaat
  • 20 jaar garantie
  • Gemakkelijke klik verbinding - Variclic
  • Made in Germany

Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Rustiek Bruine Eik

Zoekt u extra brede rustieke laminaatplanken? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Bruin geoliede Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd door het A-merk Floer.

De toplaag van dit laminaat heeft een uniek mat en Bruin design. De oppervlakte structuur is voelbaar in de toplaag van de laminaat vloer. Daarnaast zijn de vloerdelen afgewerkt met een subtiele 4-zijdige V-groef. Dankzij deze groef wordt iedere plank nog eens op fraaie wijze onderstreept in het totale vloeroppervlak. Al met al maakt dit het Extra Brede Landhuis Laminaat van Floer in de Donkerbruine kleur amper te onderscheiden is van een echte eiken vloer.

Eenvoudig te leggen extra breed laminaat

Het Floer Landhuis Rustiek Bruin Eiken laminaat is zeer eenvoudig te verwerken dankzij de Variclick verbinding van Floer. Samen met de maatvaste plank en de gewaxte verbinding maakt de Variclick verbinding het leggen van dit bruine eiken laminaat zeer gemakkelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Legservice, echter kunt u er ook voor kiezen om de vloer zelfstandig te leggen. Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. De planken uit de Rustiek varianten van de Landhuis Laminaat collectie zijn allen standaard voorzien van een luxe V-groef. Met deze groef valt de 32,8 cm breedte van dit landhuislaminaat nog eens extra op!

In onze showroom bekijken?

Wilt u deze Rustiek Bruine Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat de medewerkers genoeg tijd voor u vrij kunnen maken. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen van de vloer en om te kijken of de vloer mooi bij uw meubels past!

Krasbestendig en Waterproof

De toplaag van het donkere Floer laminaat is waterproof en uitermate krasbestendig geproduceerd. Dit maakt de brede laminaat delen en dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Het laminaat is namelijk tot in de groef gecoat met een unieke waterafstotende laag. Dit zorgt ervoor dat het laminaat tot wel 4 uur bestand is tegen vocht! Dankzij de harde toplaag kan er een garantie van 20 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer. Het Rustiek Bruine Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast.

Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit prachtige laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier tips over het leggen van deze vloeren. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Gaat u het Floer Landhuis Laminaat? Kijk dan naar onze uitlegvideo. We geven ook tips voor het selecteren van de juiste ondervloer.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Zijn er daar bijhorende plinten voor?

Voor al onze laminaat vloeren zijn ook mee kleurende plinten beschikbaar. U heeft daarbij de keuze uit bijbehorende plakplinten of bijbehorende muurplinten. Wanneer u deze producten opneemt in uw bestelling zorgen wij dat de juiste kleur plinten worden meegeleverd bij uw laminaat vloer! 

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Rustiek Bruine Eik Extra Breed Vloer Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Bruine Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm 25 jaar garantie   |   Duits geproduceerd Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. btw