Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LLPE Waterproof gecoat   |   20 jaar garantie

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Variclick - eenvoudig installeren
  • Zeer geschikt voor vloerverwarming
  • Rustiek eiken karakter
  • 32,8 cm extra breed laminaat

Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Rustiek Pure Eik

Zoekt u extra brede rustieke laminaatplanken die goed te combineren is bij u inrichting? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Rustiek Pure Eik kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd door het A-merk Floer.

De toplaag van dit laminaat heeft een uniek design. De oppervlaktestructuur van het rustieke laminaat is namelijk voelbaar. De Pure Onbehandelde Eiken kleur in combinatie met het rustieke karakter van de laminaat planken bieden u de voordelen van zowel een modern als klassiek design. Hierdoor zijn de vloeren amper te onderscheiden van een echte houten parketvloer.

Eenvoudig te verwerken, extra brede laminaat vloer

Het Floer Landhuis Rustiek Pure Eik laminaat met Onbehandelde look is zeer eenvoudig te verwerken tot een strakke vloer dankzij de Variclic verbinding van Floer. Deze klik-verbinding samen met de maatvaste plank maakt het leggen van dit bruine eiken laminaat zeer makkelijk. Wij bieden u de mogelijkheid om de vloer zelfstandig te leggen echter kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze legservice. Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer zeer geschikt in combinatie met een vloerverwarming. De planken zijn allen voorzien van een luxe omlopende V-groef. Deze 4-V groef zorgt ervoor dat elke plank nog eens extra opvalt en ook de breedte van 32,8 cm van dit landhuislaminaat wordt hierdoor nog eens extra benadrukt.

De vloer in het echt bezichtigen?

Wilt u deze Rustiek Pure Eik vloer van Floer in het echt bezichtigen? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat de medewerkers alle tijd hebben om u van dienst te zijn. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen van de vloer en om te kijken of de vloer mooi bij uw meubels past!

Waterbestendig en krasvast

Dankzij een unieke productie methode is Floer erin geslaagd om de vloer af te werken met een waterdichte coating. Deze coating zorgt ervoor dat de vloer voor minstens 4 uur tot in de voeg bestand zijn tegen vocht! De toplaag van het Floer laminaat is uitermate krasbestendig. Deze toplaag zorgt ervoor dat uw vloer bijna niet beschadigd kan worden bij dagelijks gebruik. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 20 jaar worden gegeven op deze extra brede laminaat vloer. Het Pure Onbehandelde Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast.

Zoekt u meer informatie over dit laminaat? Neem gerust contact met ons op! Lees hier tips over het leggen van laminaat

Bekijk de video hieronder waar we stap voor stap uitleggen hoe het Floer Landhuis Laminaat gelegd kan worden. Daarnaast geven we ook tips voor het kiezen van de juiste ondervloer.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Pure Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Waterproof gecoat   |   20 jaar garantie Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. btw