Logo Gadero
service

Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer
FL1023-LLNE
Extra breed eiken laminaat
25 jaar fabrieksgarantie
floer_landhuis_laminaat_vloer_natuurlijke_eik_product
floer_landhuis_laminaat_natuurlijke_eik_sfeer
floer_landhuis_laminaat_vloer_trap_treden_overzettreden_natuurlijke_eik_interieur
floer_landhuis_laminaat_vloer_trap_treden_overzettreden_natuurlijke_eik_4
floer_landhuis_laminaat_vloer_natuurlijke_eik_product_waterbestendig
floer_landhuis_laminaat_natuurlijke_eik_front
floer_trap_overzettreden_natuurlijke_eik_product
floer_landhuis_laminaat_natuurlijke_eik_product
floer_landhuis_laminaat_natuurlijke_eik_detail
Per m2

32,25

incl. BTW

Op voorraad
Details
Lengte
128,8 cm
Breedte
32,8 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Variclic - Gemakkelijke klik verbinding

  • 32,8 cm breed

  • Gebruikersklasse 32 - Krasbestendig

  • 20 jaar fabrieksgarantie

Specificaties

Product type
Laminaat
Kleur
Bruin
Lengte
128,8 cm
Dikte
0,8 cm
Breedte
32,8 cm
Jaren garantie
20 jaar
Behandeling
Anti kras
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Extra breed

Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Natuurlijke Eik

Zoekt u een extra breed laminaat met het uiterlijk van een natuurlijke parketvloer? Met de >Floer Landhuis Laminaat vloer in de Natuur Eiken kleur bent u verzekerd van een modern 32,8 cm breed laminaat! Deze prachtige boerderij vloeren zijn bovendien voorzien van 20 jaar garantie bij aankoop. Wat deze natuurlijke eiken laminaatvloer uitermate duurzaam maakt. Het A-merk Floer laat dit laminaat in Duitsland produceren en controleert het productieproces van dit laminaat regelmatig waardoor Floer een uitermate hoge kwaliteit kan garanderen. Bij de productie van dit laminaat worden veel verschillende oppervlakte structuren gebruikt. Deze zijn bovendien voelbaar in de toplaag! Dit maakt het natuurlijke eiken Landhuis Laminaat moeilijk te onderscheiden van een echt lamelparket.

Snel leggen dankzij de ijzersterke verbinding

De Landhuis Laminaat vloer is voorzien van het Variclick ontwikkeld door Floer. Dit betekend dat de vloeren zijn voorzien van de beste klikverbinding beschikbaar op de markt! Dit maakt het verwerken van dit eiken laminaat tot een prachtige vloer een zeer eenvoudig proces dat voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk is. Lees voor het plaatsen van de vloer de tips voor het leggen van laminaat vloeren. De laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. De planken zijn over de lengte voorzien van een prachtige V-groef. Deze voeg zorgt ervoor dat de 32,8 cm extra brede plank nog eens goed wordt benadrukt binnen de vloer.

Gaat u ook traptreden plaatsen?

Bent u van plan om traptreden te plaatsten? Floer biedt Trap Overzettreden aan in de populairste 4 Landhuis laminaat vloeren. Wilt u traptreden hebben met dezelfde look als het Landhuis Laminaat - Natuurlijke Eik? Kijk dan eens naar Trap Overzettreden - Natuurlijke Eik. Het is mogelijk om Landhuis Laminaat - Natuurlijke Eik als stootbord te gebruiken!

In het echt bekijken?

Wilt u deze Natuurlijke Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt bekijken? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers te allen tijde voor u klaar kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om het laminaat bijvoorbeeld te vergelijken met uw interieur!

Slijtvast en bestand tegen vocht!

Het Floer Natuurlijke Eik Landhuis laminaat heeft een ijzersterke toplaag en is zeer krasbestendig. Dit is 1 van de vele redenen waardoor het Nederlandse vloeren merk de eerder genoemde garantie van maar liefst 20 jaar durft te geven op dit extra brede laminaat. Deze kunststof vloeren vallen dan ook onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het geschikt is voor intensief particulier gebruik en zelfs als bedrijfsvloer. De vloeren zijn ook voorzien van het Blauwe Engel keurmerk.

Bent u op zoek naar meer informatie over deze eiken laminaat vloer? Zoek gerust contact met ons! Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk daarnaast ons volledige assortiment van de laminaat extra breed vloeren.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Ab

Bijbehorend bij dit product