Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLNE   |   Extra breed eiken laminaat   |   25 jaar fabrieksgarantie

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Variclic - Gemakkelijke klik verbinding
  • 32,8 cm breed
  • Gebruikersklasse 32 - Krasbestendig
  • 20 jaar fabrieksgarantie

Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Natuurlijke Eik

Zoekt u een extra breed laminaat met het uiterlijk van een natuurlijke parketvloer? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Natuur Eiken kleur bent u verzekerd van een modern 32,8 cm breed laminaat! Deze prachtige boerderij vloeren zijn bovendien voorzien van 20 jaar garantie bij aankoop. Wat deze natuurijke eiken laminaatvloer uitermate duurzaam maakt. Het A-merk Floer laat dit laminaat in Duitsland produceren en controleert het productieproces van dit laminaat regelmatig waardoor Floer een uitermate hoge kwaliteit kan garanderen. Bij de productie van dit laminaat worden veel verschillende oppervlakte structuren gebruikt. Deze zijn bovendien voelbaar in de toplaag! Dit maakt het natuurlijke eiken Landhuis Laminaat moeilijk te onderscheiden van een echt lamelparket.

Snel leggen dankzij de ijzersterke verbinding

De Landhuis Laminaat vloer is voorzien van het Variclick ontwikkeld door Floer. Dit betekend dat de vloeren zijn voorzien van de beste klikverbinding beschikbaar op de markt! Dit maakt het verwerken van dit eiken laminaat tot een prachtige vloer een zeer eenvoudig proces dat voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk is. Mocht u besluiten om de laminaat vloer niet zelf te leggen dan kunt u besluiten om gebruik te maken van onze legservice. Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken bij bijvoorbeeld vloerverwarming. De planken zijn over de lengte voorzien van een prachtige V-groef. Deze voeg zorgt ervoor dat de 32,8 cm extra brede plank nog eens goed wordt benadrukt binnen de vloer. Gadero bezorgd dit extra brede eiken laminaat Gratis bij u aan huis!

Gaat u ook traptreden plaatsen?

Bent u van plan om traptreden te plaatsten? Floer heeft namelijk een Trap Overzettreden collectie. De Overzettreden zijn gelijk aan het vier populairste Landhuis laminaat. Wilt u traptreden hebben met dezelfde look als het Landhuis Laminaat - Natuurlijke Eik? Kijk dan eens naar Trap Overzettreden - Natuurlijke Eik. Het is mogelijk om Landhuis Laminaat - Natuurlijke Eik als stootbord te gebruiken!  

In het echt bekijken?

Wilt u deze Natuurlijke Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt bekijken? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers ten alle tijden voor u klaar kunnen staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om het laminaat bijvoorbeeld te vergelijken met uw intrieur!

Slijtvast en bestand tegen vocht!

Het Floer Natuurlijke Eik Landhuis laminaat heeft een ijzersterke toplaag en is zeer krasbestendig. Dit is 1 van de vele redenen waardoor het Nederlandse vloeren merk de eerder genoemde garantie van maar liefst 20 jaar durft te geven op dit extra brede laminaat. Deze kunststof vloeren vallen dan ook onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat het geschikt is voor intensief particulier gebruik en zelfs als bedrijfsvloer. De vloeren zijn ook voorzien van het Blauwe Engel keurmerk. Bent u op zoek naar meer informatie over deze eiken laminaat vloer? Zoek gerust contact met ons! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

Ab


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Natuurlijke Eik extra breed perspectief Floer Landhuis Laminaat Natuurlijke Eik 128,8 x 32,8 x 0,8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Extra breed eiken laminaat   |   25 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. btw