Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LLWE Ongekend breed Laminaat   |   20 jaar fabrieksgarantie

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Extra breed laminaat, bijna 33 cm
  • Krasbestendig - Gebruikersklasse 32
  • 20 jaar garantie
  • Doorlopend patroon

Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Lichte Eik

Zoekt u een robuuste boerderijvloer met alle voordelen van laminaat? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Lichte Eiken kleur bent u verzekerd van een modern 32,8 cm breed laminaat! Deze prachtige vloeren zijn bovendien voorzien van 20 jaar fabrieksgarantie. Wat deze white wash laminaatvloer uitermate duurzaam maakt. Het A-merk Floer laat dit extra breed laminaat in Duitsland produceren. Mede hierdoor kunnen wij een uitermate hoge kwaliteit garanderen voor deze landhuis vloeren. Bij de productie van de laminaat vloeren worden veel verschillende voelbare oppervlakte structuren gebruikt. Dit maakt het Landhuis Laminaat van een dusdanig hoge kwaliteit dat deze vloeren moeilijk zijn te onderscheiden van een parket vloer.

Bezoek ook onze showroom in Breukelen om deze laminaatvloer licht eiken in het echt te bekijken.

Snelle bezorging onder gunstige servicegaranties

Dit extra brede laminaat bezorgen wij uiteraard snel bij u thuis tegen voordelige prijzen. Bovendien winkelt u bij Gadero met het Thuiswinkel Waarborg keurmerk. Op deze manier bent u zeker van de beste service en eventuele retourgaranties. 

Deze vloer bezichtigen?

Wilt u deze lichte eik, of een andere laminaat vloer van Floer bezichtigen? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, op deze manier staat er altijd een medewerker voor u klaar! Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Klikverbinding van topkwaliteit, dat werkt soepel en snel

De Landhuis Laminaat vloeren zijn voorzien van het door Floer ontwikkelde Variclic. Dit betekent dat de vloeren zijn voorzien van de nummer één klik-verbinding! Het leggen van dit extra brede laminaat is dus zeer eenvoudig. Bovendien is het leggen van dit extra breed laminaat door de maatvaste plank productie voor iedere doe-het-zelf'er mogelijk. Maatvastheid voorkomt bovendien vervelende kieren en spleetjes. 

Trap Overzettreden met vergelijkbaar design

Floer heeft een Trap Overzettreden collectie uitgebracht. De Overzettreden zijn bijpassend met de vier meest favoriete Landhuis Laminaat. Waarvan de Trap Overzettreden - Lichte Eik een daarvan is. Het is mogelijk om het Landhuis Laminaat - Lichte Eik als stootbord te gebruiken. Op deze manier ontstaat een eenheid in de trap. De Overzettreden zijn net zo krasbestandig als het Landhuis Laminaat.

Breed laminaat zelf laten of laten leggen

Mocht u dit toch niet zien zitten kunt u tevens gebruik maken van onze legservice. Deze extra brede laminaat planken zijn over de lengte voorzien van een sfeervolle V-groef. Deze groef zorgt ervoor dat de 32,8 cm extra brede plank nog eens goed wordt benadrukt binnen de vloer. Uw laminaat vloerdelen springen er echt uit. Gadero bezorgt dit extra brede laminaat Gratis bij u aan huis!

Water en krasbestendig, hoge gebruikersklasse

Het Floer laminaat heeft een ijzersterke toplaag en is zeer krasbestendig. Dit is één van de vele redenen waarom het Nederlandse vloerenmerk een garantie van maar liefst 20 jaar durft te geven op dit extra brede laminaat. Deze kunststof vloeren vallen dan ook onder laminaat gebruiksklasse 32. Dit houdt in dat deze vloeren geschikt zijn voor intensief huishoudelijk en zelfs commercieel gebruik. De vloeren zijn daarnaast ook voorzien van het Blauwe Engel keurmerk. Bovendien zijn deze vloeren water proof gecoat tot in de groef waardoor deze extra brede delen zeer waterbestendig zijn. Bent u op zoek naar meer informatie over dit laminaat? Zoek gerust contact met ons! Lees hier tips over het leggen van deze laminaat vloer

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed. Wij leveren alles voor een aantrekkelijke prijs bij u thuis. Daarbij leveren we Duitse A-kwaliteit.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Gadero's Keuze Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik Extra Breed Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Lichte Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Ongekend breed Laminaat   |   20 jaar fabrieksgarantie Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. btw