Floer Landhuis Laminaat Vloer Donkere Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Blauwe Engel Keurmerk

Productnummer: FL1023-LLDE   |   Water Proof laminaat   |   Variclick klik verbinding

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Donkere Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • 20 jaar garantie
  • Subtiele V-Groef
  • Waterbestendig Laminaat
  • Makkelijk te installeren dankzij Variclick

Floer Landhuis Laminaat Vloer Donkere Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Landhuis Laminaat Donkere Eik

Bent u op zoek naar een stoere en erg karakteristieke vloer? Met de vernieuwde Floer Landhuis Laminaat vloer in de Donkere geoliede Eiken kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede boerderij vloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De vloeren, in extra brede uitvoering, worden onder strenge controles in Duitsland geproduceerd door het A-merk Floer. De toplaag van dit laminaat heeft een unieke mat en Donkere design. Bovendien is de oppervlakte structuur voelbaar, wat zorgt voor een ongekend realistische uitstraling. Deze laminaatplanken zijn nauwelijks te onderscheiden van echte houten parketplanken. 

Makkelijk leggen dankzij Variclick

Het Landhuis Donkere Eik laminaat is zeer eenvoudig te verwerken dankzij de Variclick verbinding van Floer. Deze klik-verbinding zorgt ervoor dat deze extra brede laminaat vloer super makkelijk kan worden gelegd. Samen met de maatvaste planken maakt de Variclick systeem het leggen van dit oogstrelende Donkere Eiken laminaat erg eenvoudig. Wij bieden u de mogelijkheid om de vloer zelf te leggen, heeft u hier geen zin in? Kies er dan voor om gebruik te maken van onze uitgebreide legservice. Zo garanderen wij een perfect gelegde vloer! Dit laminaat is in combinatie met de juiste ondervloer ook zeer geschikt om te gebruiken met vloerverwarming. De planken zijn allemaal voorzien van een subtiele meekleurende V-groef over de lange zijde. Met deze groef valt de 32,8 cm breedte van dit landhuislaminaat nog eens extra op! Dit in combinatie met het doorlopende patroon zorgt voor een ongekend mooie brede én lange planken effect. 

Deze lamininaat vloer bekijken?

Wilt u deze Donkere Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt bekijken? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat onze medewerkers ten alle tijden tijd voor u kunnen maken. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter idee te krijgen van de kleur, toplaag, en de andere details van onze vloeren!

Slijtvast en WaterProof

De toplaag van het donkere Floer laminaat is uitermate krasbestendig en dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 20 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer. Daarnaast zijn deze extra brede laminaat planken bewerkt met een coating die de vloer beschermd tegen binnendringend vocht tot wel 4 uur! Het Donker Eiken laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Daardoor zijn deze vloeren niet alleen geschikt voor huishoudelijk, maar ook voor commerciële en zelfs industriële toepassingen! Wilt u mee weten over dit laminaat of een ander vloer? Neem dan gerust contact met ons op! Mocht u besluiten dit prachtige laminaat aan te schaffen dan wordt dit gratis voor u Thuisbezorgd! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren. Liever laten leggen? Dat is geen enkel probleem met deze handige laminaat vloeren. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Donkere Eik Extra Breed perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Donkere Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Blauwe Engel Keurmerk   |   Water Proof laminaat   |   Variclick klik verbinding Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. btw