Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Grijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Productnummer: FL1023-LLBG Waterbestendig   |   Eenvoudig leggen met Variclick

Adviesprijs
€ 33,95 € 32,25 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Grijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

  • Extra 32,8 cm breed laminaat!
  • Luxe V-groef rondom
  • Waterbestendig Laminaat
  • 20 jaar garantie

Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Grijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm

Floer Rustiek Grijze Eik

Zoekt u stoere extra brede karikteristieke laminaatplanken? Met de Floer Landhuis Laminaat vloer in de Rustiek Grijze kleur bent u verzekerd van een luxe 32,8 cm brede landhuisvloer! De duurzame Landhuis laminaat planken hebben een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar. De toplaag van dit laminaat heeft een uniek mat en licht verouderd design. De oppervlakte structuur dat oogt als verouderd steigerhout is voelbaar in de toplaag van de laminaat vloer. Daarnaast zijn deze vloeren extra waterbestendig dankzij een aangebrachte speciale coating. 

Gratis bezorging in Nederland en België

Gadero is uw officiële dealer van Floer producten. De vloeren van Floer zijn hoogwaardige Europees geproduceerde producten. Wij zorgen voor een snelle en volledig gratis bezorging in Nederland en België. Daarbij bent u zeker van Thuiswinkel Waarborg servicegaranties. Dan kunt u rekenen op de beste service en garanties. Wel zo handig! 

In het echt zien?

Wilt u deze Rustiek Grijze Eik, of een andere laminaat vloer van Floer in het echt zien? Dat kan bij onze showroom in Breukelen, doe dit bij voorkeur op afspraak, zodat een medewerker echt tijd voor u vrijmaakt. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen om een beter beeld te krijgen bij de kleur, toplaag en andere details!

Eenvoudig te verwerken dankzij de Variclick klikverbinding

Het Floer Landhuis laminaat is zeer eenvoudig te verwerken dankzij de Variclick verbinding van Floer. Deze klik-verbinding zorgt ervoor dat deze grey wash extra brede laminaat vloer zeer eenvoudig kan worden gelegd. Het klikt makkelijk in elkaar, en blijft stabiel aan elkaar verbonden. Samen met de maatvaste plank maakt de Variclick verbinding het leggen van dit Rustieke laminaat zeer eenvoudig. Het is dan ook niet ondenkbaar dat u besluit deze karakteristieke laminaatvloer zelf te leggen. Echter kunt u ook besluiten om gebruik te maken van onze legservice. Dankzij de subtiele meekleurende v-groef wordt de extra brede maatvoering goed zichtbaar in uw totale vloeroppervlak! 

Krasbestendig laminaat met een lange garantie

De als subtiele rustiek ogende toplaag van het grijze Floer laminaat is uitermate krasbestendig en dan ook zeer geschikt voor gezinnen met kinderen. Dankzij deze harde toplaag kan er een garantie van 20 jaar worden gegeven op deze laminaat vloer. Het Rustiek Grijze laminaat is voorzien het Blauwe Engel keurmerk en laminaat gebruiksklasse 32. Hierdoor kunnen deze vloeren zowel intensief huishoudelijk als commercieel worden toegepast. Zoekt u meer informatie over deze of andere vloeren? Neem gerust contact met ons op! Lees hier tips over het leggen van deze of andere laminaat vloeren. 

Is dit niet het laminaat die u zoekt? Bekijk dan ons volledige assortiment laminaat extra breed.

Heeft u tips nodig bij het leggen van de Floer Landhuis Laminaat vloer? We hebben video gemaakt waarin we stap voor stap uitleggen. Daarnaast geven we ook advies bij het kiezen van een juiste ondervloer.

Abonneer gratis op ons Youtube kanaal en mis geen video:

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Grijze Eik Extra Breed Perspectief Floer Landhuis Laminaat Vloer Rustiek Grijze Eik 128.8 x 32.8 x 0.8 cm Waterbestendig   |   Eenvoudig leggen met Variclick Op voorraad
€ 32,25 Per m2 incl. btw