Beautifloor Ardennen Laminaat Salle 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

EUTR

Productnummer: FL1002-SALLE   |   Vuilafstotende toplaag   |   Eenvoudige klik-verbinding

Adviesprijs
€ 17,95 € 17,80 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Beautifloor Ardennen Laminaat Salle 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

  • 15 jaar garantie
  • Anti-kras toplaag
  • Gratis thuisbezorgd
  • Rustieke eiken patroon

Beautifloor Ardennen Laminaat Salle 126.1 x 19.2 x 0.7 cm

Ardennen Laminaat Salle

Bent u opzoek naar een scherp geprijst laminaat vloer met een uniek design? Dat is natuurlijk het Ardennen Laminaat BTF467 Salle van het merk Beautifloor! Laat u verassen door het prachtige rustieke eiken design met een zeer realistische effect. De ruimte zal worden beinvloed door de lichte kleur van het laminaat hierdoor zal de kamer groter lijken. Met het ruimtelijke effect en de natuurlijke dessin krijgt u vloer voor veel sfeer. Nog steeds niet overtuigd? Of liever het laminaat in het echt zien? Bestel dan een proefmonster via deze pagina. 

Het instap model van Beautifloor onderscheid zich met een betaalbare prijs en kwaliteit. Met een sterke kraswerende top laag en het ontbreken van groeven ontstaat er een sterke vlakke vloer. Met het uitstekende kwaliteit valt het Ardennne laminaat in gebruiksklasse 32! Dit wil zeggen dat de vloer geschikt voor een intensief huishouden en licht comercieel gebruik. Daarnaast is deze vloer geschikt voor gebruik met vloerverwarming door de lage warmteweerstand van 0.051 m² K/W en een ondervloer voor vloerverwarming. Vele jaren woon plezier gegarandeerd! Dat blijkt uit de 15 jaar garantie van Beautifloor bij huishoudelijk gebruik.

Gemakkelijk te plaatsen

Dankzij het Quick Step Uniclic legsysteem zijn deze vloeren erg makkelijk te plaatsen. De IJzersterke verbinding zorgt ervoor dat de vloerdelen goed verbonden blijven met elkaar en goed blijft liggen, hierdoor wordt er een stabiele laminaat vloer gerealiseerd. Gaat u deze vloer zelf leggen? Kijk dan even bij de tips voor het leggen van laminaat vloeren. Toch laten leggen? Bestel dan de legservice voor laminaat makkelijk via de webshop mee! Meer weten? Neem dan contact op met onze klantenservice! 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Laminaat Eindhoven Donker Eiken 120 x 19 x 0,7 cm Gadero Beautifloor Ardennen Laminaat Salle 126.1 x 19.2 x 0.7 cm EUTR   |   Vuilafstotende toplaag   |   Eenvoudige klik-verbinding Op voorraad
€ 17,80 Per m2 incl. btw