Logo Gadero
service

Floer Natuur Click PVC Vloer Onlanden Gerookt 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Productnummer
FL3007-CLVTE
Zachte en comfortabel vloeroppervlak
100% waterbestendig
floer_comfy_click_pvc_vloer_onlanden_gerookt_product
floer_comfy_click_pvc_vloer_onlanden_gerookt_sfeer
floer_comfyclick_click_klik_pvc_vloer_onlanden_gerookt_sfeer_front
floer_comfyclick_click_klik_pvc_vloer_onlanden_gerookt_perspectief_1
floer_comfyclick_click_klik_pvc_vloer_onlanden_gerookt_sfeer_perspectief_1
floer_comfy_click_pvc_vloer_onlanden_gerookt_perspectief
floer_comfy_click_pvc_vloer_onlanden_gerookt_front
floer_comfy_click_pvc_vloer_onlanden_gerookt_detail
Per m2

40,25

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
151,1 cm
Breedte
22,9 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • 20 jaar garantie in combinatie met de juiste ondervloer

  • Ultra lage warmteweerstand van 0,039 K/W!

  • Voelbare houtstructuur

  • Gemakkelijk te leggen dankzij FastClick

Specificaties

Houtsoort
PVC
Kleur
Bruin
Lengte
151,1 cm
Dikte
0,5 cm
Breedte
22,9 cm
Jaren garantie
20 i.c.m. Floer Rigid Click PVC Ondervloer
Behandeling
Beschermd tegen slijtage
Geschikt voor vloerverwarming
Ja
Patroon
Extra breed
V-Groef
4-MV

Floer Natuur Click PVC Vloer Onlanden Gerookt 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

Deze mooie Floer Natuur Click PVC vloer van het Nederlandse merk >Floer uitgevoerd in de Onlanden Gerookt is heel eenvoudig zelf te leggen. De vloer wordt ook wel Rigid Core genoemd, dit komt omdat de vloer bestaat uit steen mineralen. Éen van de voordelen hieraan is dat de vloerdelen super stabiel zijn. Daarnaast is de PVC vloer 100% waterproof, waardoor u de vloer zonder problemen kunt dweilen. Tevens beschikt de vloer over een zeer sterke slijtagelaag van maar liefst 0,55 mm. Door deze slijtagelaag is de PVC vloer geschikt voor veel loopgebruik, en zelfs bestand tegen commercieel en industrieel gebruik! De vloer is onderhoudsarm en daarom ideaal voor een actief gezin waarbij de vloer veel gebruikt wordt. Standaard zit er op deze PVC vloer een fabrieksgarantie van maar liefst 20 jaar! Let op: De fabrieksgarantie geldt alleen wanneer de vloer is gelegd met de bijbehorende Floer Click PVC >ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

De Onlanden Gerookt PVC vloer van Floer Natuur Click is een combinatie met de voordelen van PVC en een natuurgetrouw uiterlijk van een eiken parket. Daarnaast heeft deze PVC vloer rondom een luxe uitstralende V-groef, dit noemen we ook wel 4-V. De V-groef is qua kleur bijna gelijk aan de oppervlakte, hierdoor is de unieke afmeting van de plank (151.1 x 22.9 x 0.5 cm) goed zichtbaar in de totale vloer. De vloer onderscheid zich in tegenstelling tot de meeste PVC vloeren met deze goed zichtbare V-groef in plaats van micro-velling.

De vloer in het echt bekijken?

Zou u deze mooie Floer Natuur Click PVC vloer in de uitvoering Onlanden Gerookt, of één van de vele andere mooie vloeren van >Floer in het echt willen bekijken? Kom dan gerust een keer langs in onze uitgebreide showroom in >Breukelen. Onze voorkeur gaat uit om dit op >afspraak te doen. Dit zodat één van onze vloerspecialisten u gelijk van dienst kan zijn. Het is natuurlijk ook mogelijk om via deze pagina een proefmonster aan te vragen. Hierdoor krijgt u meteen een goede indruk van de kleur, toplaag en de details van de vloer. Ook kunt u dan de PVC vloer thuis vergelijken met bijvoorbeeld uw meubels.

Makkelijk te leggen Click PVC

Zoals eerder aangegeven is de Click PVC vloer eenvoudig zelf te leggen. Dit heeft grotendeels te maken met de Fastclick klik-verbinding. Hierdoor verbind je de klik-vinyl stroken gemakkelijk en snel aan elkaar. Ziet u het echter niet zitten om de vloer zelf te leggen? Geen probleem, u bestelt dan gemakkelijk de >Legservice voor klik vloeren mee via de webshop. Ook kan het geen kwaad om de vloer te plaatsen op vloerverwarming! Deze PVC vloer heeft een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W, waardoor de vloer gemakkelijk warmte doorlaat.

Super mat

In tegenstelling tot andere PVC vloeren hebben deze PVC klik vloeren een zeer matte toplaag in plaats van een glimmend effect. Door deze matte toplaag is de vloer zeker niet glad en heeft het een stroef effect wanneer hierover gelopen wordt. Dankzij dit stroeve effect is deze PVC vloer bijna niet te onderscheiden van een echte eiken parket vloer.

Levensechte houtpatronen

De Onlanden Gerookt heeft levensechte houtpatronen met een goed voelbare hout structuur. Deze samenstelling zorgt voor een reëel houten uiterlijk. De samenstelling in combinatie met de plankafmeting van 151.1 x 22.9 x 0.5 cm zorgt voor een robuust en landelijke uitstraling. Daarnaast is deze vloer voorzien van het zo geheten A+ label. Dit houdt in dat de vloerdelen eco-vriendelijk worden geproduceerd. Het A+ label staat daarom dus ook wel voor een zeer lage emissiewaarde! Heeft u besloten om de vloer zelf te gaan leggen, dan hebben wij een uitgebreide instructie voor het >leggen van laminaat & PVC. Mocht u toch nog vragen hebben over deze vloer of het leggen hiervan. Neem dan gerust contact op met het Gadero klantenteam.