Floer ComfyClick PVC Vloer Veluwe Onbehandeld 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVSJE   |   100% waterbestendig   |   Commercieel en particulier toepasbaar

Adviesprijs
€ 39,95 € 37,95 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer ComfyClick PVC Vloer Veluwe Onbehandeld 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

  • Zeer gemakkelijk te leggen dankzij Fastclick
  • Extreem kras- en waterbestendig
  • Extreem stabiel mineraal kern
  • Voelbare houtstructuren met een uniek design

Floer ComfyClick PVC Vloer Veluwe Onbehandeld 151.1 x 22.9 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

Het ComfyClick van het Nederlandse vloerenmerk Floer in de Veluwe Onbehandeld kleur is een PVC vloer die zeer eenvoudig te leggen is. Daarnaast bestaat deze vloer uit steen mineralen, dit wordt ook wel Rigid Core genoemd, daardoor zijn de vloerdelen extra sterk! Deze Click Vinyl vloeren zijn 100% waterafstotend, u kunt deze daarom zonder problemen dweilen. Hierdoor zijn deze ComfyClick Vinyl vloeren erg makkelijk in onderhoudt. Deze Click PVC vloeren zijn zo sterk dat ze veel kunnen  verdragen. Ze hebben namelijk een zeer sterke slijtlaag van 0,55 mm. Hierdoor is de vloer zelfs geschikt voor commercieel en industrieel gebruik. Deze vloer is dan ook zeker geschikt voor gezinnen waar de Click PVC vloer veel te verduren heeft. Er wordt maar liefst 20 jaar fabrieksgarantie gegeven op deze vloeren! Let wel op dat u alleen aanspraak kunt maken op de fabrieksgarantie bij plaatsing in combinatie met de ComfyClick ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

Deze Click PVC collectie brengt het beste in fantastische houten en stenen motieven. De planken zijn geproduceerd uit een unieke afmeting. Met extra lange planken van 151.1 cm en een breedte van 22.9 cm wordt er een luxe oppervlak gelegd. De Click PVC vloer heeft een dikte van 0.5 cm. De unieke afmeting wordt nog eens onderstreept doordat de ComfyClick serie is voorzien van 4-V groef, dat betekent dat het is voorzien van luxe V-groef aan alle zijden van de plank. De fijne kleur van de v-groef is goed zichtbaar want deze is meekleurend met het vloeroppervlak. Deze Click PVC onderscheid zich ook van de meeste PVC stroken die met een micro-velling zijn afgewerkt. De Klik Vinyl in Onbehandelde kleur heeft dus een mooie diepe en duidelijk zichtbare v-groef.

De vloer komen bezichtigen?

Bent u nog niet helemaal overtuigd van deze Click PVC, dan kunt u een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met uw interieur. U krijgt zo een beter beeld van de vloer. U kunt daarnaast de Klik PVC vloer ook bezichtigen in het groot bij onze showroom te Breukelen. Bij voorkeur ontvangen onze medewerkers u op afspraak, zo dat een van hen u gelijk kan helpen!

Makkelijk te leggen Click PVC

Deze Click PVC vloeren zijn zeer eenvoudig te leggen, dit komt omdat ze erg gebruiksvriendelijk en stabiel zijn en ook nog eens snel te leggen door de Fastclick klik-verbinding. Heeft u geen mogelijkheid met het leggen van de Klik PVC vloer? Dan kunt u gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren bestellen via de webshop. Wilt u deze vloer combineren met vloerverwarming? Dat is geen punt, deze vloeren hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W. 

Super mat

Een van de specialiteiten is dat de Comfy Click serie bestaat uit supermatte toplagen. Dat betekent dat ze niet glad zijn en een ruw effect hebben wanneer hier over heen wordt gelopen. Ze hebben daarbij ook geen glanzende uitwerking en zijn uitgevoerd met een matte toplaag. Een glimmende PVC vloer is dus geschiedenis! De klik vloeren zijn qua design nauwelijks onderscheiden van een echte lamel parket vloer.

Levensechte houtpatronen 

Deze PVC Clickvloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd, dat kunt u voelen door de voelbare hout structuur. Dit zorgt voor een werkelijk uiterlijk van houtpatronen. De Veluwe Onbehandeld PVC klik vloeren hebben dan ook een A+ label, wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zal uw klimaat in huis niet aantasten. Wilt u de vloer zelf gaan leggen, dan kunt een kijkje nemen bij de instructies voor het leggen van leggen van laminaat & PVC. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero Klantensteam.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Meest verkocht Floer ComfyClick PVC Vloer Veluwe Onbehandeld Product Floer ComfyClick PVC Vloer Veluwe Onbehandeld 151.1 x 22.9 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   100% waterbestendig   |   Commercieel en particulier toepasbaar Ruim op voorraad
€ 37,95 Per m2 incl. btw

Laatst bekeken door u