Floer Tegel Click PVC Vloer Vaalserberg Donkergrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

Emissiewaarde A+

Productnummer: FL3007-CLVB   |   Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen

Lage voorraad - informeer naar de actuele voorraad Leveringstermijn op aanvraag

Adviesprijs
€ 44,95 € 42,70 Per m2 incl. btw
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Floer Tegel Click PVC Vloer Vaalserberg Donkergrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

  • Waterafstotend
  • Levensechte stenen structuur
  • Onderhoudsarm
  • Eco-vriendelijk geproduceerd

Floer Tegel Click PVC Vloer Vaalserberg Donkergrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm

IJzersterk Rigid Core PVC

De Vaalserberg Donkergrijs is een vloer van het Nederlandse merk Floer. Deze Tegel Click PVC vloer is zeer eenvoudig te plaatsen vloer. Dit komt mede doordat de vloer bestaat bestaat uit steen mineralen, dit noemen we ook wel Rigid Core. Bovendien is deze vinyl vloer 100% waterafstotend waardoor deze vloer zonder problemen gedweild kan worden. Een gemorst glas drinken is dus geen probleem. Met een extreem sterke slijtlaag van 0,55 mm is deze vloer uitstekend geschikt voor een huishouden waarbij de vloer veel te verduren heeft. De slijtlaag is zelfs zo sterk dat een commercieel en industrieel gebruik ook geen probleem is voor deze PVC vloer. Daarnaast is deze vloer onderhoudsarm wat ideaal is voor een actief gezin! Standaard zit er een fabrieksgarantie op de vloer van maar liefst 20 jaar! Let op: Deze fabrieksgarantie geldt enkel i.c.m. met de bijbehorende Floer Rigid Click ondervloer.

Voorzien van luxe V-Groef

Met rondom een luxe v-groef (ook wel 4-V genoemd) heeft deze vloer een strakke en moderne uitstraling. De Floer Tegel Click PVC Vaalserberg Donkergrijs onderscheid zich hiermee van andere Click Vinyl vloeren die zijn afgewerkt met een micro-velling. Daarnaast zorgt de v-groef ervoor dat de plankafmeting van 91.4 x 45.7 x 0.5 cm goed tot zijn recht komt in de uiteindelijke vloer. De kleur van de v-groef is nagenoeg gelijk aan de kleur van het vloeroppervlakte. Hierdoor heeft de PVC vloer een subtiele uitstraling. 

De vloer komen bekijken?

Wilt u deze click PVC Vaalserberg Donkergrijs of een andere vloer van Floer komen bezichtigen? Dat kan bij onze centraal gelegen showroom in Breukelen, maak bij voorkeur een afspraak, zodat een van onze specialisten u direct te woord kan staan. Ook kunt u op deze pagina een proefmonster aanvragen zodat u de vloer kunt vergelijken met bijvoorbeeld uw meubels en zodat u een beter beeld krijgt bij de kleur en toplaag van de vloer.

Makkelijk te leggen Click PVC

De Click Tegel Vaalserberg Donkergrijs legt u gemakkelijk en snel zelf. Dit komt omdat de vloer een sterke en gebruiksvriendelijke Fastclick klik verbinding heeft. Bekijk voor het leggen van de vloer alvast even de instructies voor het leggen van laminaat & PVC. Kiest u er toch liever voor om de vloer te laten leggen? Bestel dan gemakkelijk de Legservice voor klik vloeren makkelijk mee via de webshop. Daarnaast is het geen probleem om deze vloer te plaatsen op vloerverwarming. De vloerdelen hebben namelijk een zeer lage warmteweerstand van 0,039m2K/W.

Super mat

De Vaalserberg Donkergrijs is voorzien van een matte toplaag in tegenstelling tot vele andere vinyl vloeren. Deze matte toplaag zorgt ervoor dat de vloer een stroef effect heeft wanneer hierover gelopen wordt. Ook zorgt de zeer matte toplaag ervoor dat de vloer niet glad is. Dit alles bij elkaar zorgt ervoor dat de vloer nagenoeg niet te onderscheiden is van een echte eiken parket vloer. 

Levensechte Steenpatronen 

Deze PVC Click vloeren worden eco-vriendelijk geproduceerd, dat kunt u voelen door de voelbare hout structuur. Dit zorgt voor een werkelijk uiterlijk van houtpatronen. De Vaalserberg Donkergrijs PVC klik vloer heeft dan ook een A+ label, wat staat voor een zeer lage emissiewaarde. Dit zal uw klimaat in huis niet aantasten. Heeft u vragen over dit, of een ander product? Neem dan gerust contact op met Gadero Klantensteam.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Floer Tegel Click PVC Vloer Vaalserberg Donkergrijs product Floer Tegel Click PVC Vloer Vaalserberg Donkergrijs 91.4 x 45.7 x 0.5 cm Emissiewaarde A+   |   Onderhoudsvriendelijke vloerdelen   |   Eenvoudig zelfstandig te leggen Op voorraad
€ 42,70 Per m2 incl. btw